Vet inte hur ni har det men här har det längtats efter jul i månader. Önskelistan är nästan evighetslång och det tillkommer saker varje dag.

Jag har i alla fall börjat inhandla lite julklappar. Sakta men säkert. Tänkte att jag inte ville ha panik 20 december. Julprydnader har jag inhandlat sedan augusti, ojoj, blir kanske Disney juligt hemma i år.

Längtar verkligen till julen i år. Gör det varje höst men i år är det lite extra, tror kanske det har att göra med dottern, jag blir så glad när jag ser glittret och längtan i hennes ögon.

Vi har börjat nedräkningen, 48 dagar...

(null)

Då har det nästan gått ett år sedan jag skrev senast. Det är ju bara att inse, jag kommer aldrig bli en bloggerska. 

Men ibland så tänker jag, det här hade varit perfekt att skriva i bloggen. Så kanske kanske. Tänker i alla fall inte lägga ned den än.

Höstlovet är inne på sin sista dag. Det är november, inte så länge kvar till jul. I år riktigt längtar jag till jul. Har köpt på mig julgrejer ända sedan augusti. Ojoj. I år blir det mycket julgrejer. Skulle vilja ha en riktig Kalle Anka jul, i form av dekorationer, får se om vi får till det något år.

(null)

Höstlovet var det. Det är typ 6 år sedan både jag och Josef hade ledigt ett höstlov tillsammans. Då var vi i Turkiet med killarna. I år har vi varit hemma, bowlat, spelat äventyrsgolf, Leos, 40års kalas för svägerskan och tågmässa (märklin mm). Riktigt lyckat lov. Dock lite segt då jag dragits med en riktig ordentlig förkylning, men nu 2,5 veckor senare så börjar den ge med sig. 

(null)