Det här med att sälja saker på Blocket... Svårt. Vissa saker som man tänker borde vara lätta att sälja är oftast svårsålda. Däremot saker som kan tyckas svåra blir det helt galet sug efter.

Försökte sälja en vinteroverall men ingen ville köpa. Den fick åka med till kyrkan och deras ihopsamlande till flykting katastrofen. 

Just nu säljer jag en barnstol. Rätt lågt pris, då jag trodde den skulle va svårsåld. På 2 timmar har 5 personer hört av sig. Borde satt lite högre pris, men hur skulle man kunna veta.

Hoppas bara att första tjejen dyker upp, annars blir det väl lynchstämning.Idag har vi varit på Pelle Svanslös lekplats. En urmysig lekplats. En liten by uppbyggd med konditori, polisstation, karusell och massa annat. Så mysigt, dit lär vi åka många gånger till.


Att ta det lugnt verkar ju inte riktigt vara vår melodi. Så nu när vi ändå bygger toa där uppe så passar vi på att försöka isolera friggeboden. 

Rätt värdelöst att ha ett förråd när man inte kan ha saker där över vintern. Så nu blir det isolering. 

Vi har tömt det idag. Nästan allt står i vårt vardagsrum. Sen åkte ett lass till företagets förråd inne i stan. Imorgon ska ett lass till tippen. 

När vi ställer in saker där sen så måste vi rensa, rensa, rensa. Det är ju galet att ha så mycket saker. (Nog för att vi rensade i flytten.) På tal om att rensa, tror jag ska smyg slänga Josefs skruvar "som kan va bra att ha". Några burkar av använda skruvar. Japp, det får bli mitt hemliga mål, mohaha.