Jag gillar att vara hemma med Amanda, vi har mysdagar mest hela tiden. Åker på öppna förskolan, i höst har vi dans varje vecka mm.

Men ibland blir man nästan tokig. Dottern har ett temperament som inte är att leka med, en järnvilja som inte är av denna värld. Helt säkert precis som vanligt som alla andra barn. Men vissa dagar håller man på att smälla av. I eftermiddag var en sån dag.

Hon skriker när hon inte får som hon vill, nåt slags falsett liknande ljud, nästan så glasrutorna krossas. Hon kastar grejer när hon inte får som hon vill, allt kan kastas. 

Idag tror jag det mest handlade om trötthet ifrån hennes sida. Hon behöver nog sova lite mer än 30 min på dagen. Hoppas det. Annars är det väl nån utvecklingsfas, som allt annat.

För min del handlar det om trötthet, nån natts god sömn och "problemen" är inga problem. Så nu ska det sovas.


Min goseplutt

Vi är ju som ni säkert vet egenföretagare. Vi driver en juristbyrå. Josef jobbar som jurist och jag har hand om ekonomin. Vi har några anställda.

Just det här året har varit lite svajigt gällande anställda. Som flest (tidigare år) hade vi fyra anställda, nu har vi en. Det går upp och ner. Vårt företag är ett perfekt ställe att jobba på ett tag, få lite erfarenhet och sedan gå vidare till tex en advokatfirma. Så det är vi medvetna om.

Nu i oktober så slutade en tjej. Å vår enda anställda som är kvar blev påkörd av en bil häromdagen, så hon är sjukskriven. Helt galet. Josef har massor och nu ska han jobba som 3 personer. Aaa.

Spännande höst/vinter.