Vi har ju inte haft världens bästa väder än på semestern. Så istället för att måla friggebod gör vi gjort andra projekt. Två kvällar i rad har vi fixat vår klädkammare. 

Tömde den på massa kartonger och annat skumt som hamnat där efter flytten. Vi hade köpt hyllsystemet på ikea, så det satte vi upp. Lite knepigt när taket har sådan lutning, men vi fick till det riktigt bra. Så igår ställde vi in allt, nästan allt. Vi saknade några plastlådor mm. Sen så behöver vi komplettera med några till hyllplan också.

Grymt nöjd. Speciellt eftersom jag alldeles själv satte upp det krångligaste, då Josef la Amanda.
Idag fyller bonusgrabben 15 år! Hurra!!

Jag har fått ryggskott, mildare sort, men ändå.

Ikväll ska vi i alla fall ner på stan och äta lite god Taco. Vi har gjort en liten tradition att när nån i familjen fyller år så äter vi på restaurang. Å så får den som fyller bestämma vilken restaurang vi ska äta på. Än så länge håller sig killarna till de lite "billigare" ställena. Blir jobbigt om dom börjar hitta Domtrappkällan mm, då får vi väl börja avleda dom lite. :)Har inte skrivit ett enda inlägg under 2015, skandal.

Ligger i sängen och borde gå upp och väcka busungen ifrån hennes lunchsovning. Brukar somna när hon sover, livsfarligt, jag brukar ha så svårt att vakna och känner hur trött jag är. Men men, väcker jag henne inte så vaknar hon inatt och vill va vaken nån timme då, å då blir jag ju ännu tröttare. Så upp och hoppa.

Snorkallt ute idag, vart har värmen tagit vägen? Två dagars värme och jag hade fått upp hoppet om att sommaren var här. Näe, iskallt, nu är det höst, sommaren varade i år i två dagar. Hoppas inte.