Furuvik

2kommentarer

Igår åkte vi till Furuvik. Årets varmaste dag, både smart och dumt. Vi hade en jätte rolig dag. 

Djuren är ju inte så många men dom som finns passar utmärkt för en tvååring. Klappa getter var ett stort äventyr. Stora apan (orangutang) såg ut som något taget ur en Star Wars film.


Det fanns massor av skugga så där höll vi oss mest hela tiden. Efter djuren tog vi tivolit. Ett litet tivoli men perfekt för en tvååring. Amanda är en försiktig tjej men väldigt modig, spännande kontraster. Vi började med Farfarsbilar och en Karusell. Sen ville hon åka Masken, en liten bergochdalbana. Det blev stora tårar när åkturen var slut. Åkte flera gånger helt enkelt. Sen vann jag en gosedjursapa också och Josef vann en gosedjurs Minion (de där gula små gubbarna ifrån Dumma mig filmerna), så vi vuxna blev nöjda. Jonathan gick det lite sämre för, han vann ett Hawaii blom halsband. :)


Sen var vi så varma att vi nästan smälte bort. Då gick vi till badet. Ett litet bad men ett bad. Vi höll oss mest i babypoolen Men tog en sväng till äventyrspoolen, där åkte vi några små vattenrutschkanor och även en större där Josef och Amanda bara flög ur röret. Amanda älskade det men Josef slog i armbågen så vi vände tillbaka till lilla poolen där det var lite lugnare. 

Så sammanslaget var det en perfekt dag. Perfekt för en tvååring. Kan tänka mig att det är perfekt i några år till. Vi bor bara 50 minuter ifrån, så dit lär vi åka fler gånger. 

2 kommentarer

Gabrielle

04 Jul 2015 10:04

Vad mysigt ni haft det!

Anonym

16 Jul 2015 09:05

Jättemysigt!

Kommentera

Publiceras ej