Hemma igen

1kommentarer

Hemma igen.

Fick träffa en doktor. Han var lite nonchalant och trodde att bara för att jag var på sjukhuset skulle magen blivit bra. Jag hade fått dropp i ett dygn och hade fått dricka. Men sen blev det dags för mat, åt några skedar ris. Men några timmar efter jag ätit så blev jag dålig igen. Drickdiet igen och så kopplades även droppet bort.

Sen glömdes jag bort. Sköterskorna var oerhört gulliga och tog hand om mig. Men någon mer doktor fick jag inte träffa.

Måndag morgon och jag fick reda på att någon behövde mitt rum, hade tydligen en specialvärmegrej i taket. Så jag fick ett rum som var ett undersökningsrum/kontor. Men inte flyttades jag ner till rätt avdelning. Efteråt fick jag höra att det gick vinterkräksjuka där nere, så tack och lov att dom inte flyttade ner mig. 

Däremot så glömdes jag bort. Ingen doktor. Sköterskorna var upprörda och ringde och ringde ner till avdelningen. Tillslut efter lunch kommer det en magdoktor ifrån ett helt annat ställe och berättar att jag ska få göra en undersökning. Tarmen såg bra ut och så bestämdes det att jag skulle bli utskriven. Så på 3 timmar hände allt och jag stod utanför sjukhuset. Tack och lov så var syrran hos mig och hjälpte mig packa.

Så nu får jag äta lite och bara hoppas och tror att jag nu ska behålla maten. Läskigt. Jag är sjukskriven och ordinerad vila. Då Josef inte kan va hemma så är dottern hos farmor och mormor.

Så tacksam för min släkt och för hur dom ställer upp i alla möjliga och omöjliga situationer.

1 kommentarer

Yvonne

17 Dec 2015 12:37

Skönt att du fick åka hem. Ingen ordning på det där stället.
Nu får vi hoppas och tro att kroppen blir bra igen.
Kramar Mamma

Kommentera

Publiceras ej