Undrar om vi haft sista sommarveckan nu? Jag tror nästan det.

Vilken vecka vi haft. I tisdags började Jonathan 9an. Jag och Amanda har varit hemma, så vi har njutit av ensamtid. Sen har vi njutit av sommarvärmen också. 

Min lillasyster hade semester denna veckan, så henne har vi släpat med. I onsdags åkte vi till Fyrishov och badade. I fredags åkte vi till Björklingebadet. Hur skönt som helst då det är så lite folk. Å så i söndags spelade Josef en golftävling så då åkte jag och Amanda tillsammans med syrran och min pappa till Björklingebadet. Då var det massor med folk där. Vi åkte dock dit tidigt så vi fick en bra plats. 


I helgen hade vi fullt ös. 

På lördagen så hade vi familjedag med Boströmsklanen. Full fart från förmiddag till kväll. God mat, tävlingar, massa prat och fint väder. Barnpoolen åkte till och med fram. Amanda har två kusiner som är född samma år som henne (på Boströms sidan), så det blir rätt livat. 

I söndags så hade vi besök här hemma av Johanna med hennes två små killar och Josefs kompis Johan (Johannas bror kan ju tilläggas). Vi grillade kött och testade att göra egen potatissallad, riktigt gott. Sen åkte vi till två loppisar, vi hittade en hjälm till Amanda för vinterns pulkaåkning, även lite annat småplock. 

Precis när dom skulle åka hem så hittade vi 100 småbilar under soffan. Gott tecken, barnen hade det också trevligt. 

Så trevlig helg, hade dock önskat att den kunde fortsätta några dagar till.

Här hemma har vi sjukstuga. Amanda fick feber i måndags och sen blev hon tokförkyld. Febern varade bara en dag, så det är ju skönt. Förkylningen hänger kvar. Idag har min hals börjat göra ont.

Vi har haft några lugna dagar här hemma.Veckan som gått har det varit Europakonferens i kyrkan. Full fart med massor av folk.

Amanda har varit på barnpassning några dagar. Hur kul som helst. Hon tror att hon går till skolan, hihi.

Tivoliområde finns det också, så mellan mötena har hon åkt karusell och klappat getter och lek.