Amanda älskar att mysa och gosa. Så fort hon får sin napp och sin filt så blir hon gosig. Hon lägger sig på alla mattor och myser en stund, busen. 

Vi har som rutin att lägga undan filten och nappen när hon sovit. Men ibland så kommer hon åt dom och då får hon mysa lite, innan jag lägger undan det igen. Skulle hon ha nappen hela dagen så skulle hon va halvsovandes hela tiden och så kan vi ju inte ha det. :)

På bilden ligger hon på mattan nedanför min säng. Idag har vi varit till föräldrarnas hus och hälsat på mamma. Vi gick ut efter lunch. Amanda älskar att vara ute.

Idag fick hon prova både gunga, sandlåda och skrinda. Så glad och lycklig.Idag gick jag och Amanda ut efter lunch. Så härligt väder. Passade på att klippa ner humlen som slingrar sig upp i lyktstolpen, den var ifrån förra året och nu då alldeles ful, brun och vissen.

Över natten har diverse blommor kommit fram. Dom var inte där igår, för det kollade jag då med. Härligt med vår, allt går så fort.Det är vår. Så härligt, skönt och underbart. Lite nervös är jag att det kommer en snöstorm som ligger kvar hela april. Men just nu njuter vi.

I helgen köpte vi vårjacka och allväders byxor och jacka till Amanda. Tänkte att jag skulle vara ute i god tid. Perfekt att ha nu när det blev så fina dagar.

Igår gick jag och Amanda ut en sväng. Vi gick, eller Amanda åkte vagn, till affären. På vägen dit finns en lekpark, så där stannade vi och gungade gunga lite. Sen väl hemma så lekte vi lite i gräset och tog oss en runda på altanen.

Vi tog nämligen ut två stolar och ett bord i helgen också. Perfekt.
Dags att uppdatera lite. 

Amanda fyllde 1 år, den 30 januari. Samma dag passade hon på att ta sina första riktiga steg, 10 på raken.

Massa kalas följde, kusin Viggo, Amanda och sen moster Charlotte 30 års kalas. Amanda trivdes och njöt.

Inflyttad i sitt nya rum, sov bättre än någonsin, även om vällingen mitt i natten inte är avvänjd än.

Just ja, i januari fick Amanda 6 tänder. Käre värld vilken fart det vart. Hon har nu 12. Slitigt vart det, men ut kom dom.

Vi har precis blivit friska ifrån vår 3e förkylning i år. Så nu borde vi vara friska resten av året, visst fungerar det så. :)