Jaa vad ska man säga, vilken förkylning jag har åkt på. I torsdags fick jag i alla fall penicillin mot bihåleinflammation, så det käkar jag. Idag (lördag) har jag varit sjuk i två veckor. Det är ju lite bättre men frisk, näe då. Idag blev det en tur till närakuten eftersom jag hostar så galet mycket, fick hostmedicin så jag ska fungera någorlunda okej. Snart kan jag inte äta mer medicin, så nu borde ju kroppen fatta att den ska bli frisk.Har åkt på jordens dunderförkylning, helt galet vad sjuk jag varit/är. I början fick jag feber också, vilket är väldigt ovanligt att få för mig. Nu har det gått 1,5 vecka och jag är inte frisk än. Börjar bättra på mig men har så svullna bihålor, dom gör så ont och är väldigt trött/hängig.

Inatt vaknade jag ca 4.30 av dottra min, hon fick lite mat och somnade tillslut om. Jag däremot var/är helt klarvaken och har otroligt ont i en av bihålorna. Så nu har jag legat vaken 2 timmar och bara väntar på att lilltösen vaknar och tycker att det är morgon.

Vilken dag det kommer bli. 
Igår firade vi 5 årig bröllopsdag. Tiden går så otroligt fort. 

Vi åkte till Sala och åt finlunch, vi traskade sen runt där ett tag, väldigt gullig liten stad. Sen åkte vi till mina föräldrar, dom passade Amanda medan jag och Josef kunde gå runt på en promenad alldeles själva. Kvällen avslutade vi med att göra mysmackor, toast med skagenröra och jättegoda räkor. 

Sen det tråkiga, på kvällen började jag känna mig lite hängig och halsen började göra ont och näsan började rinna. Idag, dagen efter så är jag jätte förkyld. Usch då.

Vi hade i alla fall en väldigt trevlig och lugn dag.Idag gick jag och Amanda ut och satte oss på en filt. Hon fullkomligt älskar att gå ut. När hon förstår att vi är påväg ut så sprätter det både i armar och ben och hon låter lite sälaktigt, uhm uhm. Så idag blev det en filt på vår gräsmatta.

Hade tänkt att ta några fina höstbilder, men Amanda tänkte annorlunda. Gräset var väl det mest spännande som hänt på länge, hon drog undan filten så fort hon kunde och ryckte upp så mycket gräs hon kunde. Lite löv och annat hamnade i munnen men jag tror inte något slank ner. Några kort blev det, men inte riktigt som jag tänkt mig.

Har börjat inse att jag nästan varje år, i slutet av augusti och början av september, får någon slags höststress. Jag vill göra så mycket och inser att veckorna/helgerna inte riktigt räcker till. Det är som att jag får lite panik. Sen brukar jag ju ändå hinna med allt jag vill göra och helgerna/veckorna är fler än vad jag tror, ska bara förstå det så här i planeringstider.

I höst ska jag alldeles ensam i alla fall åka till Wien och hälsa på min syster Gabrielle som är där och är på praktik. Jag har bokat flygbiljetter ikväll. Så roligt det ska bli.Inser att jag aldrig kommer att bli nån bra bloggare. Jag skriver ju så otroligt sporadiskt. Har insperation en vecka eller två och sen glömmer jag bort min lilla blogg. Nu har jag flyttat över alla bilder ifrån mobilen till datorn, så jag kan inte lägga upp några bilder ifrån sommaren här. Som sagt, kommer aldrig bli nån bra bloggare.

Sommaren gick hur snabbt som helst. Josefs semester tog slut alldeles för fort. Vi har njutit och sett Amanda lära sig nya saker varje vecka. I mitten av sommaren så fick hon tänder och så lärde hon sig sitta.

Igår kom hon på att hon kan hasa sig bakåt på rumpan runt runt. Det är så roligt att se henne upptäcka nya saker.