Det har varit mycket nu ett tag. Förra veckan hade jag och Amanda något för oss varje dag. Vi var ute och for och flängde. Amanda började tillslut stortjuta bara jag satte ner henne i bilbarnstolen. Så i måndagskväll bestämde jag mig för att avboka det jag hade planerat för denna veckan.

Vi ska åka till Småland på semestern och vill gärna inte ha en skrikandes bäbis på hela resan. Så nu har vi varit hemma i några dagar och jag tycker att det känns som att Amanda lugnat sig lite.

Midsommarafton ska vi fira hos mina föräldrar, vilket bara är 7km härifrån, så dit borde vi kunna ta oss utan för mycket krångel.

Var hos bvc i måndags på 4,5 månaders kontroll. Amanda växer så det knakar, hon är 64cm lång och väger 6010gr. Hon har planat ut lite på sin viktkurva så bvc tanten blev helt till sig (negativt). Bvc tanten i sig är ett blogginlägg, hon är väldigt virrig och blir hispig för allt möjligt. Å nu då för vikten.

Hur som, vi får börja med gröt redan nu, så att Amanda förhoppningsvis får lite mer gram på vikten. Amanda är hur nöjd och mätt som helst men rör sig väldigt mycket och sover ca 8-9 timmar på natten samt att hon spyr mycket. Med alla de grejerna tillsammans så blir vikten inte som bvc tanten ville. Hade Amanda gått upp 200gr till hade hon nog varit nöjd.

Idag var gröt smakar dagen. Hon älskade den. Hon smaskade och såg jätte nöjd ut. Eftersom det bara var en smakportion så fick hon inte så mycket. När jag tog bort skålen med gröt blev hon jätte sur. Skönt att det gick bra, det är ju ändå det första hon smakar på förutom sin ersättning.

Lite siffermagi.

Idag är jag 33år, är även 11 månader, 11 dagar och 11 timmar. Vad blir 11+11+11? Coolt va.
Igår åkte jag och Amanda och min mamma och hälsade på min mormor som fyllde 79år. Det blev allt som allt nästan 50 mil. Amanda klarade det bra, hon blev trött på att åka bil mellan Västerås och hem, så däremellan blev det många stopp och mycket gos.

Min mormor är ju Amandas mormorsmor. Amanda är ju då min mormors barnbarnsbarn. Så vi var fyra generationer där, vi tog kort för att föreviga det hela.

När vi kom hem så hade Josef plockat undan och fixat det fint här hemma. En fin sommarbukett hade han även köpt till mig. Så mysigt att komma hem.