Idag är min lilla bäbis 4 veckor. Tiden går så otroligt fort men även sakta, tycker det känns som att jag alltid haft lilla bäbisen.

Vi har äntligen kommit fram till ett namn. Vi hade från början 10 namn på listan, vi kom ner till 4 och i slutet 2. Jag ville ett namn, Josef ville ett annat. Vi har testat oss fram och tillslut kom vi fram till ett av dom.

AMANDA BOSTRÖM

= den älskvärda eller hon som bör älskas.
Min söta lilla baby. Hon ler och busar ganska så mycket. Däremot så är det jätte svårt att få med på bild. Så fort kameran tas fram får hon en skeptisk min, men några gånger har vi lyckats fota henne leende.

Idag fyller Josef år. Han är min älskling. Bästaste mannen som finns. Hade aldrig kunnat drömt om en sån snäll, go, omtänksam och kärleksfull man. Å snygg är han också. Är så glad och lycklig att han blev min, att vi hittade varandra och att vi vågade lägga våra liv och hjärtan i varandras händer.

Han fick ingen frukost på sängen, med en 3 veckors baby så fanns inte krafterna. Däremot så hade jag köpt hem ett extra gott frukostbröd som han fick äta. Ikväll ska vi fira med killarna, äta tårta och mysa.

Grattis älsklingen min!Idag är lillan 2 veckor gammal.

Vad tiden går fort. De två veckorna jag gick över tiden, alltså vecka 40 till och med vecka 42, var de 2 längsta veckorna i mitt liv. De 2 veckorna som gått nu, när lillan är född, har nog varit de som gått snabbast i mitt liv. Vilka häftiga, omvälvande, omskakande, glädjefyllda, veckor det varit.

Imorgon börjar Josef jobba igen. Han har gjort några gästspel dessa veckor, vi är ju ändå egenföretagare, men imorgon är det på riktigt, heltid. Första dagen jag kommer vara helt själv med Josef på jobbet, långt bort ska han också, till Stockholm. Måste erkänna att det känns lite skrämmande, men hoppas och tror att det ska gå bra för oss här hemma.

Igår tog vi första badet och det gillades och var väldigt spännande enligt lillan. Vi har fortfarande inget namn på lillan, men det kommer, vi ska bara känna in vilket av våra alternativ som passar bäst.

I natt 01.14 så blev lillan 1 vecka. Kära nån vad det hänt mycket sen dess. Borde väl skriva lite om hur förlossningen gick, men just nu hinns det inte med.

Vi njuter av varje minut på dygnet. Lillan, som ännu inte har något namn, sover som bäst på morgonen/lunch. Hon är vaken som mest runt 2-5 tiden på natten. Så snurriga är vi, speciellt när de olika BB uppföljnings träffarna varit på morgonen och att lillans storebror ska upp till skolan.

Vill inte påstå att det är ett totalt kaos, men nog känns det så inne i hjärnan. Åkte till BB igår utan att ha borstat tänderna och utan mina glasögon. Men det gick ju det med. Här hemma börjar väl ändå lugnet och lite rutiner att infinna sig. Längtar verkligen inte tills Josef ska jobba igen.

Jag fick en sån fin gåva ifrån Josef. För att jag blivit mamma för första gången och fött en liten bäbis, som minne. En jätte fin guldring i form av ett hjärta och med en liten diamant i. Han är allt för snäll och omtänksam min man.