Jag gick och blev förkyld den här veckan. I måndags eftermiddag började jag känna mig hängig och ont i halsen. Sen dess har jag legat i sängen eller soffan, kanonförkyld. Har fått nån värdelös rethosta också, igår började bihålorna bråka med. Så att va friskförklarad ser ut att hända långt framöver. Behöver sjukintyg på tisdag, så då åker jag till doktorn och ser om jag kanske behöver penicillin, så jag blir av med den här förkylningen nån gång.

Tur att jag har en sån go och snäll man som tar hand om mig. Han fixar matlådor, halstabletter och blommor.I fredags åkte jag, minsta syrran och mina föräldrar ner till andra syrran och hälsade på. På lördagen åkte vi tjejer till Ullared och shopade. Killarna stannade kvar hemma och lekte.

Ullared, vilket ställe. Har ju varit där några få gånger innan men blir ändå alltid så förundrad över att det är så mycket folk som åker dit. Vi tog det lugnt, lugnt och struntade helt i alla andras stress och panik. Jag köpte allt möjligt men hade riktat in mig mest på att köpa lite julklappar och framförallt baby grejer. Lite kläder, lite lakan, lite filt och sånt där smått och gott som jag tror att jag och babyn behöver.

Vi åkte hemåt igen idag (söndag) lunch. Så förmiddagen lekte vi med de små busungarna. En jätte trevlig helg med släkten.

Sen är det skönt att komma hem och lägga upp fötterna i soffan och mysa lite med gubben min.
I fredags firade vi 4a årig bröllopsdag. Jag tog bussen in till stan. Där mötte Josef upp och så gick vi och shoppade lite, bland annat en jacka till mig till vintern.

Vi hade inte bokat bord, hade glömt det. Vi fick gå runt till några restauranger innan vi hittade en som hade lediga platser. Vi landade på Akropolis på väderkvarnsgatan. Vi åt 3 rätters, hur gott som helst och jätte mysigt. Det blev en jätte lyckad kväll.Som ni nog redan vet så ska vi få en liten baby. Jag är i vecka 23 nu och beräknad födelse är den 15 januari 2013. Det ska bli superspännande.