mms_img-14287034 (MMS)

Ikväll åkte jag och Josef till Arlanda för att hämta mina föräldrar som varit två veckor utomlands. Vi har längtat efter dom, men dom har haft det bra, så ingen nöd på dom.

mms_img-11993547 (MMS)

Jag har en liten kaktus på jobbet. I den krukan hittade jag det här bladet. Det är från en blomma som jag slängde för några månader sedan. Nu när jag hittade bladet och skulle slänga det så ser jag att det börjat utveckla små små rötter och mini blad. Visste inte att det kunde hända. Bladet la jag tillbaka i krukan. Det får bli mitt experiment, att se vad som händer framöver.

mms_img-13977692 (MMS)

Idag har vi shoppat mat till Josefs kalas. Vi hade inte riktigt någon aning om vad vi skulle handla. Så det tog tid att ta sig igenom affären. Men jag tror att det blir ett väldigt trevligt kalas.

mms_img-10357227 (MMS)

Alla hjärtans dag. Idag har vi haft lite alla hjärtansdagmys. Ätit pizza och fikat lite. Jag fick även ett litet ägg med godis och ett par jätte söta strumpor med små hjärtan på. Skön och lugn kväll.

mms_img358275342 (MMS)

Idag har vi haft en lugn dag. Jag har kollat skidåkning av alla dess slag och killarna har haft pysseldag. Först smågubbar, ihopsättning och målning, sen märklin tågbana. Det är mysigt att lyssna på dom när dom funderar över livets mysterier, så som tågräls och andra viktiga ämnen. :)

mms_img-15738288 (MMS)

Grymaste serien ever. En riktigt skön komediserie med äkta brittisk humor. Jag har oftast svårt med brittisk humor, men den här är helt lagom. "Not going out" på tv4 komedi.

mms_img204360056 (MMS)

Nu har vi fått upp tavlorna. Så här ser det ut. Vad tycker ni? Blev det bra uppsatt? Jag tycker det är jätte svårt sånt här med upphängning.

mms_img-14789283 (MMS)

Tror att vår ena termometer lagt av. Ute är det ca -13 grader, men den ena termometern visar -1,3 grader. Tror den pajat över natten.

mms_img152542951 (MMS)

Vår vardagsrumsvägg ekar tomt. Jag har köpt lite ramar och fixat fram lite bilder. Nu ska dom bara upp på den tomma väggen.