Jag är så sugen på att göra om i vardagsrummet/storarummet. Det är ett av de rummen som vi inte gjort något åt sen vi flyttade hit. Rummet har en beige caffe latte färg och våra möbler är ett hopplock av precis allt. Möblerna är i ek, björk, grått, körsbär, mörkt trä, ljust trä, svart, brunt, en beige matta, en grå matta osv osv. Som sagt var ett hopplock.

Skulle vilja tapetsera eller måla om, men vet inte till vilken/vilka färger.

Har börjat spana på lite möbler. Har börjat inse att vi måste ta allt i etapper. Vardagsrumsmöbler är dyrt.

Det mest akut är några grå bokhyllor, eller typ cd/dvd hyllor som vi har. Dom är jätte fula. Har i alla fall hittat dessa på IKEA som jag tror skulle vara snyggt istället för det gråa. Men jag vet inte om jag ska ha utan dörrar, med dörrar eller med heltäckande dörrar (de i glas). Vad tycker ni?

Jag får väl tillägga att vi redan har bokhyllor på kontoret, så det ska inte vara så mycket böcker. Mest filmer, wii spel med dess tillbehör och kanske lite fina skålar eller något sådant.

Vi firade bröllopsdag förra veckan. Vi hade bestämt att vi skulle köpa hem lite god mat och bara vara, se en film och så. Inga konstigheter tyckte jag, vi har varit ganska så trötta på sista tiden, det här med eget företag tar på krafterna. Åter till bröllopsdagen. Det var passande min lediga dag, så jag var hemma och vilade och småfixade lite.

Vid lunch ringer Josef och säger att jag ska lyfta på en av soffkuddarna, sen la han på. Jag lyfter på soffkudden och där ligger ett kuvert med texten "öppna för att se vad som händer ikväll". Han har skrivit ett romantiskt brev och berättar att han kommer och hämtar mig kl 16 för att vi sedan ska åka iväg till Österbybruks Herrgård för en övernattning, med middag på Gimo Herrgård.

Vi hade hela Österbybruks Herrgård för oss själva. Och på Gimo Herrgård så var det också bara vi i hela matsalen, sen satt det ett företag och åt i ett rum bredvid, men annars var vi själva. Vi åt vildsvin rullader till förrätt, galet gott. Vi åt kyckling med feta ost i, inlindat i bacon, på någon majssås och rödvinssås, hur gott som helst. Dyrt men så otroligt gott. Glömde dock ta kort på maten.

Sen på morgonen så hade vi då matsalen för oss själva, ett litet kylskåp fullt med god hotellfrukost för bara oss två.

Så galet romantiskt, det är ju bara sånt man läser i böcker eller ser på film, men nu hände det mig.


Österbybruks Herrgård
(vi hade de fyra fönstrena i vårt rum, där uppe och ifrån balkongen och åt vänster)


Vårt hotellrum, med världens största kristallkrona

Jag på Gimo Herrgård

Josef på Gimo Herrgård

Vår rumsnyckel

Jag har bytt mobil. Är jätte nöjd med den. MEN får inte till att kunna skicka mms hit till bloggen. Så därför har mina uppdateringar slutat för ett tag.

Ska försöka få in lite bilder från vår bröllopsdag. Josef tog med mig på en övernattning på Österbybruks Herrgård och middag på Gimo Herrgård. Det går inte ens att beskriva hur romantiskt det var.

Annars rullar livet på för fullt. Det är saker hela tiden, fast det känns som att kalenderna är tom.

Hoppas jag får igång mitt mms bloggande fort. Så här kan vi ju inte ha det.

Jag har instagram, heter louisebo, där kommer lite bilder tills jag får igång MMS till bloggen.

dsc00870 (MMS)

En till godis nyhet. Turkisk peber volcano. Mjuka med lite fyllning. Goda och starka eller heta kanske.

dsc00869 (MMS)

Hittade en ny sort. Helt okej. Lakrits, citron och mjölkchoklad. Lakritsen smakar som glassen puck om ni minns. Jätte gott fast vanliga polly är nog ändå bäst.

dsc00854 (MMS)

Äntligen har den kommit. Nu ska här drömmas om ett nytt vardagsrum.

dsc00853 (MMS)

Mina mackor håller inte ihop så bra. Torra är dom också men otroligt goda är dom i alla fall.

dsc00838 (MMS)

Panduro har öppnat på Gränby. Roligt att vi fått en ordentlig pyssel butik i stan. Har kollat igenom katalogen, vad mycket jag vill köpa. Köpte mig en stämpel igår så jag kan göra julkort till jul.