Såg den här annonsen i en tidning, eller det var Josef som såg den. Det är reklam för julbord i älgparken. Rolig grej men jag vet inte om det kommer att slå igenom direkt.

I helgen har jag varit i Örebro och träffat några av mina bästa vänner. Jag och Milo åkte härifrån stan och Carro och Johanna träffade oss på ett café i Örebro. Hur mysigt som helst, vi satt i flera timmar. Lite shopping efter det och sen till världens mysigaste bed and breakfast där vi lagade god mat och pratade lite till. En sån trevlig helg. Det är så skönt att träffa kompisar som man "växt upp med", vi vet nästan allt om varandra och kan prata om vad som helst utan att behövs skämmas ;) Tack tjejer!

Lite bilder från min helg.

Hösten är här. Vår lycktstolpe är full av vissnande humle. Solen tittade fram och sista maskrosen har äntligen gett upp.

Fick detta reklambladet i brevlådan igår, adresserat till vårt företag. Helt obegripligt. För det första så förstår man inte vad dom gör reklam för, för det andra förstår man inte vilket företag som gör reklamen, för det tredje så är det bara helt rörigt och fult och så kan jag fortsätta. Men jag avslutar med att säga att det är helt galet dåligt, vem gör något sånt här...

Mina tomater är skördade. Isen har börjat lagt sig på dammen. De sista höstblommorna har snart blommat över, de lila. Och så mitt i allt så har två små gula vårblommor tittat upp. Är det höst eller vår?

Snart är det jul. Längtar inte men lite julgodis kan man ju äta ändå.

Idag hittade jag två nyöversatta böcker av min favoritförfattare, David Baldacci. Dom ska jag önska mig i julklapp. Sen har mina fina tofflor gått sönder också, så ett par varma sådana önskar jag mig också.

Fantasin är obefintlig så idag blev middagen/kvällsmaten jordgubbsyoughurt med flingor och russin.

Jag har varit och klippt mig. Tog lite kort när jag satt mig i bilen. Inte så lätt bara. Ni får väl ett bättre kort nån annan dag.

Nu testar jag blogga från mobilen via blogg.se app. Än så länge går det bra.