Det är 24 dagar kvar till jul, imorgon börjar 1a december. Jag tänkte ha en egen adventskalender här på bloggen. Jag tänkte lägga ut en bild varje dag med saker som jag gör under dagen eller fina saker som jag ser under dagen. Hoppas ni kommer uppskatta mitt lilla försök till lite julstämning.

Jag var ju på resande fot i helgen. Jag, syster och mamma åkte ner till andra syster i Mullsjö och hälsade på. På lördagen åkte vi till Ullared. Det gick hur bra som helst. Massor med folk, massor med hysteriskt stressade folk. Men vi, vi tog det lugnt och så småfnissade vi åt alla stressade människor.

Köpte mig en massa bra att ha saker, några julklappar och endel saker till mig själv.

Ikväll har jag och mina syrror gjort lite julpyssel. Gabrielle tog med sig ett jultvålkitt så ikväll har vi gjort lite jultvål.

Idag är min lediga dag. Så skönt så skönt. Jag har just vaknat upp ifrån en 1 timmes eftermiddags lur (sovstund). Det har varit en fullspäckad höst, jätte roligt, men jag tror det börjar ta ut sin rätt.

Imorgon ska jag, mamma och lillsyrran åka å hälsa på andra lillsyrran i Mullsjö. Ska bli ssååå roligt att träffa henne och lilla familjen. Sen ska vi ta oss en tripp till Ullared också, tokigt nog.

Bra att jag vilat upp mig nu inför resan. Min utsikt just nu, ifrån sängen.

Skrev innan men texten kom inte med, så jag skriver om.

Igår kväll hände det, det jag inte trodde skulle hända på väldigt väldigt länge. Jag hittade ett vitt hårstrå på huvudet. Jag stod och borstade tänderna och plötsligt så glimmade något till i spegeln, på huvudet tittade ett kritvitt hårstrå fram. I ren panik ryckte jag bort det, hoppas att det inte växer ut något nytt.

Idag har jag tagit fram julpysslet. Har pysslat några kort till några julklappar. Vill inte visa det färdiga resultatet. På julafton får några lyckliga dessa på sina julklappar.

I våras bokade vi en höstlovsresa till Turkiet. All incklusive, 5 stjärnigt hotell. 8 vattenrutschbanor för vuxna och 3 för små barn under typ 7 år. Ikväll har vi kommit hem. En helt galet lyckad resa, vi alla har haft grymt skönt, roligt och hur bra som helst.

Familjen ligger och sover så gott, jag har lite svårt att smälta alla intryck så jag är vaken. Passar på att komma ikapp alla bloggar jag följer mm.

Lägger upp en bild på hotellet, tog kort på broschyren. Se och njut.