dsc00532 (MMS)

Barbapappa familjen är så goa. Hittade dom här på åhléns för två månader sen, idag slog jag till. Hade jag haft massor av pengar hade jag köpt hela familjen, men idag blev det den blåa, vet bara inte vad den heter. Vet ni?

dsc00582 (MMS)

Jag har som svårt att sova, måste va den där tidsomställningen och kanske eftermiddags luren jag tog. Passar på att lägga ut trädgårdens första vårtecken som jag hittade idag, rabarber knoppar.

dsc00578 (MMS)

Nu har vi fått båten från garaget ner i sjön. Vi insåg att enda chansen att få ner den till sommaren var att ta den nu när det var snö och is. Alla kämpade järnet och var super duktiga. Nu är det bara sommaren som saknas.

dsc00564 (MMS)

Kommer ni ihåg den blåa plastbiten som jag fick i min brownie. Den är nu analyserad och visade att det var inget farligt, det var från en maskin som portionerade chokladen. Fick lite värdecheckar som plåster på såren. Bra gjort! Är nöjd och belåten.

Jag ska från och med idag inte äta godis på vardagar. Jag och Josef bestämde oss igår. Nu är det dags. Men lördagsgodis får vi äta. Nån måtta på gränserna måste vi ha.Jaha, jag säger bara "lycka till". Än så länge har jag klarat mig. Fast i eftermiddag kommer det att bli en prövning.

Varför? -Jaa, bra fråga. Har väl sakta men säkert gått upp ett kilo här och ett kilo där. Känner mig inte stor, men det är ändå jobbigt när kläderna börjar bli lite trånga. Så nu blir det till att skärpa sig lite så får vi se om byxorna passar bättre snart.

dsc00562 (MMS)

Tror våren är här. Vi har tagit oss en skön solig promenad. Ser ni, snön är nästan helt bortsmällt från vårt tak.

dsc00557 (MMS)

Smootie blev kvällens mys. Jordgubbar med lite blåbär och banan som smaker. Nu ska vi kolla melodifestivalen. Får se om det verkligen är något att titta på.

Så här när längdskid-vm precis avslutats så tänkte jag passa på att skriva ett skid skämt.


Vet ni vem som är den sämsta skidåkaren i Bibeln?

??

-Den förlorade sonen. Vet ni varför?

??

-Han vallade svinen och åt upp skidorna.


Mohahahahhahaha
Den är ju bara för rolig, kan inte sluta fnissa när jag tänker på den.

dsc00549 (MMS)

Har shopat lite böcker på rean. Det här är några av dom, det blev väl ca 10 st. Hade lugnt kunnat köpa några till, men man måste ju hinna läsa dom också.

dsc00553 (MMS)

God morgon. Det här med att ha kort hår. Jag gillar verkligen mitt korta hår, jag tycker om min frisyr. MEN när jag vaknar ser jag helt galen ut. Idag var nog värsta frisyr någonsin.

dsc00550 (MMS)

Hälge är min absoluta seriefavorit, precis min humor. Den har serieboken hittade jag på rean. Perfekt att läsa innan man ska sova, blir många skratt. Somnar med ett leende på läpparna. Rekommenderar alla Hälge serier, dom är bra för hälsan.