dsc00795 (MMS)

Idag har vi varit på Iittala outlet i örsundsbro. Hittade massa roliga saker. Några presenter och även lite grejer till mig. Bara det här blev 178kr tillsammans. Hur billigt som helst ju. Sen är ju inte allt så här billigt men idag var det rea.

dsc00780 (MMS)

Titta, titta mina tomater lever. Minns ni mitt inlägg i våras när mina små frön i mina små krukor hade börjat gro? Nu är plantorna stora och fina och det har börjat komma tomater Häftigt, trodde nästan inte att det skulle fungera.

dsc00793 (MMS)

Dagens konferenstips är de gamla goingarna Dumleklubban, hann dock äta upp den innan jag fotade den. Att jag inte tipsar om möten är för att de är så självklart bra och är måsten. Mina tips är sånt som förgyller konferensen. Är dom bra, vad tycker ni?

dsc00792 (MMS)

Konferens igen. Sitter i redovisningsrummet, dit folk kommer och räknar sina kassor. Trodde det skulle bli lugnt idag men inte då. Är helt genom svettig. Bra att jag tog med lite att dricka.

dsc00789 (MMS)

Igårkväll när Josef kom hem från sitt jobb så fick jag den här fina sommarbuketten. Så glad och tacksam.

dsc00778 (MMS)

Dagens konferenstips är: Popcorn, endast 10kr i godistältet å goda är dom också. Tror jag har tipsat om dom tidigare år, men dom är så goda och billiga att dom är värda att omnämnas i år igen.

dsc00777 (MMS)

Dagens konferenstips. Besök boktältet och gå till Indian Children montern, där finns fina smycken och sjalar och annat smått och gott.

dsc00776 (MMS)

Nu är konferensen i full gång. Till den tillhör den obligatoriska mjukglassen. Är ni i närheten? Dagens tips är; köp den! Den är så galet god, krämig och fluffig och alldeles underbar.

dsc00775 (MMS)

God morgon. I två veckor nu har vi blivit väckta klockan 7 av denna grävmaskin. Grannarna håller på och gräver om precis hela trädgården. Tur att vi inte har semester, då hade man blivit arg för sin missade sovmorgon.

dsc00771 (MMS)

Dumma bil. Idag på lunchen som för övrigt var väldigt trevlig då jag var på mc Donalds med min brorsdotter Jennifer så kraschade min koppling på bilen. Om ni ser på bilden så har kopplingspedalen åkt ner i mattan, som den är när man tryckt ner den helt. Spännande när man är ute och kör. Tog mig i alla fall till jobbet på växel 1, där jag parkerade.

dsc00762 (MMS)

Till ett nytt företag måste man ha nya kontors grejer. Idag köpte jag en häftapparat. Jätte söt, den ser ut som en krokodil. Var bara tvungen att köpa den.

dsc00754 (MMS)

Nu går vi fått upp en fin välkomst blomuppsättning. Vi köpte en fin ros och lite murgröna.

dsc00753 (MMS)

Syrran kom hit hem idag för att hjälpa mig med nya företaget Inte visste vi att vi skulle ha likadana kläder på oss. Vi känner oss som tvillingar. Tror jag ska gå och byta om, i alla fall linnet.

dsc00751 (MMS)

Titta vad jag hittade på vägen. En lada som var svensk registrerad. Udda.

dsc00750 (MMS)

Vad hände under dagen? Strumporna var hela i morse men nu när jag kom hem har båda gått sönder. I alla fall ett mindre par att tvätta ;)

Idag är det söndag. Har haft min sista planerade semesterdag för den här sommaren, i fredags. Det känns lite tungt. Halva sommaren är ju kvar. Annars längtar jag lite tillbaka till jobbet. Det där med fasta rutiner är ganska så skönt, tycker i alla fall jag. Jag är nog en riktig vanemänniska.

Idag ska vi på bio, vi ska se Poppers Pingviner, hoppas killarna tycker att den är rolig.

dsc00744 (MMS)

P1 har just nu en programpunkt som heter "vad händer med träden?" Jag undrar, vad hände med vägen? Bara grus, grus och sten. Hoppas att vi snart är igenom det här. Annars är vi på väg till Leksand sommarland, det ska bli roligt att bada där idag.

dsc00743 (MMS)

Vi har en hel badstrand för oss själva. Himmelriket.

Det här med dataprogram är ibland svårt. Vanligtvis bokför jag och jobbar i ett oerhört komplicerat bokföringsprogam, på mitt vanliga jobb. På mitt kassörsjobb jag har här i vår vägförening har jag ett superlätt bokföringsprogram. Nu i mitt nya/andra jobb, vårt företag så har jag ett tredje bokföringsprogram. Det är varken lätt eller svårt. Men det är helt annorlunda mot de andra två, så det blir hur svårt som helst att förstå.

Har nu i några dagar försökt att förstå mig på detta bokföringsprogram och sen även löneprogram. Jag säger bara AAAAAAAHHHHHHHH


(jag vet, bilden är tagen från office, men det är typ så här jag ser ut nu för tiden)

Som tur är har jag en man som även fast han inte kan bokföring försöker komma med förslag och ideer och är stöttande på alla sätt och vis.
Som tur är har jag en mamma som jobbat lite i detta program förut, så hon kan hjälpa mig lite.
Som tur är har jag programsupport, otur bara att dom har kvälls och helg stängt.
Som tur är har jag en företagskontakt jag kan maila och få lite bokföringssupport av, synd bara att han har semester, men hoppas fortfarande på att han kanske svarar på mail ändå.

Ska väl inte klaga, vi äger ett företag. MEN ååå så svårt det är att klara detta själv.

dsc00737 (MMS)

Vi sitter på grekisk restaurang. Har en dejt, jag och min lilla gubbe.

dsc00732 (MMS)

Rengöring av poolen. Det har jag gjort ikväll. Josef har krattat gräset och jag gjort rent poolen. Ska bara köpa algmedel. Det tog som slut och det behövs i dessa varma dagar.

dsc00731 (MMS)

Vilken lycka. Titta vad jag hittade i min låda på kontoret.

1 Juli 2011. Kom ihåg det datumet. Det är ett historiskt datum i den Boströmska familjen. Idag är alla papprena påskrivna. Idag är vi ägare av Juristbyrån (Uppland). Idag har jag fått en VD till man och han har fått en fru som är anställd av honom.

Det är stort. Det är väldigt stort.

En stor dag.