dsc00525 (MMS)

Jag bara undrar, varför har ica maxi en julglob uppsatt nu? Tidiga till nästa jul? Fyndade i alla fall gummistövlar för 149kr.

dsc00524 (MMS)

Tror att ni blomma dött. Har hört att sukulenter är bland de lättaste blommorna att ta hand om. Förstår inte, för mig är dom svårast.

Idag firar vi 3 årig förlovningsdag. Fick en jätte fin tröja/klänning, ni vet sån där halvlång, har tappat namnet... öh, tunika kanske.

För 3 år och några dagar sedan så friade Josef till mig. Han hade köpt 10 röda rosor och kom hem till mig. Jag blev jätte glad och tackade. Sen efter en stund så började han prata om vad olika antals rosor betyder, så frågar han om jag visste vad 10st betyder. Jag började ana vad som höll på att hända,
så jag svarade: näe, det vet jag inte, vad betyder det?
Josef: Vill du gifta dig med mig?
Jag: Jaha, oj då. (visste ändå inte riktigt om han frågade eller bara förklarade, därav mitt luddiga svar)
Josef: Vill du gifta dig med mig?
Jag: Ja!!!

Vi åkte ner på stan dagen efter och beställde ringar, Josef ville att vi skulle köpa tillsammans. Tyckte själv att det var jätte romantiskt. Frieriet kom som en total överraskning, eftersom vi inte pratat något om sådant innan.

Å så för 3 år sedan åkte vi ut till Sigtuna en kväll, gick ut på bryggan. Det var iskallt, kalla vindar, nästan ingen snö, men i vattnet var det lite is och så där isigt som en isröra, små vågor som rörde runt i det isiga och som gjorde att det lät jätte mysigt. Där med stor måne och alldeles ensamma så förlovade vi oss.

Tänk att det redan gått 3 år. Tokigt. =)

dsc00515 (MMS)

Har varit hemma i veckan, åkte på en ont i halsen och förkylning. Har försökt att uppmuntra mig med lite marschmellows, jätte små söta med fruktsmak. Super äckliga, smakar bara färgämnen. Vilken besvikelse. Dom var ju så söta...

dsc00518 (MMS)

Jag har klippt mig. Det blev super kort. Kanske lite för kort. Tur att håret växer ut igen.

dsc00513 (MMS)

Det som göms i snö kommer fram i tö. Fast nog står cykeln lite konstigt parkerad om däcket kommer fram först.

dsc00511 (MMS)

Det bara snöar och snöar. Idag är det riktigt busväder. Skönt att vi är lediga och kan vara inne. Vi har tagit ner julgranen och julgrejerna. Men nu ska vi bara slöa.

dsc00510 (MMS)

Tisdagsmiddag. Entrécote med potatisgratäng och svampsås. Firade in att det är några dagars ledigt framför oss.

dsc00509 (MMS)

Akta er här kommer stor fisken. Den var sjukt stor. Fisken bredvid var stor. Värsta jätten.