dsc00545 (MMS)

Hittade den här blå plastbiten inuti i min glutenfria brownie ikväll. Den silvriga förpackningen låg brownien i. Tror jag ska maila semper och fråga vad dom haft i egentligen. För ett år sen fick jag ju en blå plastpåse i min kycklingpåse. Tror blå plastsaker i maten förföljer mig.

dsc00544 (MMS)

Aj aj. Vi har varit i Borlänge, hela familjen. Åkte dit igår och badade i flera timmar. Åt god grekisk mat, sov över på hotell. Idag har vi handlat lite kläder till killarna. Nu är vi snart hemma igen.

22/2-11  (= 22/2=11) Jätte coolt ju. Eller är det bara vi ekonomi människor som gillar såna här siffer lekar? Jag tyckte i alla fall att det var jätte roligt.

dsc00542 (MMS)

35 år fyller han idag, min älskade gubbe. Vi tog en vinterpromenad i den härliga solen.

dsc00540 (MMS)

Världens godaste mellanmål. Äggröra med tomater och lufttorkad skinka. Gjorde maten nu ikväll, är ensam ikväll eftersom mannen min har sent möte, perfekt mysmat.

Näe. Idag har jag glömt mina bananer hemma. Jag äter alltid 1 till fikat vid 10 och 1 till fikat vid 15. Nu har jag dom hemma kvar i kylskåpet. Det kommer bli en hungrig dag idag...

dsc00538 (MMS)

Kvällens middag. Tigerräkor i chili/vitlök marinad, kyckling, potatissallad, bea och sallad. Supergott. Jätte enkelt. Galet mätt.

dsc00536 (MMS)

Så här fin blev frysen efter helgens utfrostning och städning. Är riktigt nöjd.

dsc00535 (MMS)

Oj så spännande. Får se om det gick bättre än förra året. Annars har dagen bestått i att ha min hemmadag och även ta hand om en liten sjukling. Var nyss och hjälpte loss mamma från en snö/is parkering. Händelserik dag.

dsc00533 (MMS)

Min favorit författare har skrivit en hel hög med nya böcker Det jobbiga är att vänta på översättningen. Väntar med spänning.

dsc00531 (MMS)

Alla hjärtans dag kommer snart. Har lite panik. Förra året fick jag den här av Josef. Vad ska jag göra? Hjälp!

dsc00528 (MMS)

Igår tvättade jag lite. Stoppar in allt i torktumlaren. Sätter på, allt verkar bra. MEN ingen värme. Trasig. Det blev till att hänga tvätten.

Hur reagerade Islänningarna när det blev vulkanutbrott??? Dom blev överraskade. Hahahaha.