dsc00835 (MMS)

Så vackert. Står ute i regnet och väntar på Josef och nya bilen. Klarar inte att sitta inne och vänta längre. SÅ spännande.

dsc00834 (MMS)

Titta vad jag hittat. En glasstrut som jag tål. Den är glutenfri! Tofuline har tagit fram den alldeles nyss. Första glasstruten på 5 år. Lycka

dsc00832 (MMS)

Det är häftigt att se en trädgård över vår, sommar och höst. Det är alltid något som blommar. Just nu har vi de här grå silver vita blommorna. Hittade ett gång med lila blommor som börjar komma också. Det tror man inte när det är regn och rusk ute, men tydligen så trivs dom i just regn och rusk.

dsc00831 (MMS)

Friidrotts VM. Vilken spänning. Idag kom nog årets skräll, Usain Bolt tjuvstartade ut sig. Alltså ingen Bolt i 100 meters finalen. Vilket antiklimax.

dsc00830 (MMS)

Vi har köpt en ny bil, inte den här dock. Den här volvon här varit vår 2a bil men nu kommer vår 1a bil bli vår 2a bil. Och den här bilen ska vi sälja. Vi hann inte ens lägga ut den på blocket, skrev på facebook och så fick vi den såld på ett dygn. Hej då lilla bil.

dsc00829 (MMS)

Vi köpte en ros för ett tag sedan. Den är så vacker. I början är den gul och orange och när den är fullt utslagen så är den rosa. Ska nog ta bilder med kameran och inte bara mobilen så ni får se det vackra.

dsc00828 (MMS)

Vår hemtelefon har lagt av. Egentligen är det internet som lagt av, eller bredbandet rättare sagt. Vi har både internet, telefon och tv på bredband så nu blir det lite aktivitet med sånt. Vad beroende man är av att tekniken fungerar.

dsc00826 (MMS)

Bullar med både kanel och kardemumma smak och små söta kardemummakakor och några hamburgerbröd. Det fick jag idag på posten. Beställde från ett glutenfritt bageri i Stockholm. Så gott, helt tokigt. Har än så länge stoppat i mig 1 bulle och 5 kakor. Vilken lycka.

dsc00824 (MMS)

Årets första plommon. Hur gott som helst. Det är så roligt med lite egen frukt på tomten.

dsc00823 (MMS)

God morgon. Så här ser min frukost ut idag. Leverpastej är nog det godaste pålägg som finns.

dsc00821 (MMS)

Hösten närmar sig. Igår var första dagen på hela sommaren jag hade jeans på mig. Förutom en galen dag då jag hade hjärnsläpp och det blev 31 grader och jag höll på och svettas ihjäl. I alla fall. Det känns ovant att ha tyg mot anklarna. Men lite skönt ändå att luften är lite svalare.

Jaha, då var det som dags. Åldern börjar ta ut sin rätt. Det är dags för glasögon. Jag har haft ont i huvudet till och från i några år, tog tillslut tag i det idag. Synundersökningen visade att jag är översynt, det som förut hette långsynt. Inte så jätte stort synfel, bara +1 eller var det -1, kommer inte ihåg.

I alla fall. Jag har tagit hem 3 par för att prova. Måste ha hjälp, vilket par tycker ni passar bäst? Måste lämna tillbaka dom imorgon, men behöver ju inte ta något av paren. Men det är väl ändå bra att veta på ett ungefär vad man passar i.

(klicka på bilderna så blir dom större)

Alt 1. (lite brun/guld aktiga, med grönt mönster)
 

Alt 2. (svarta bågar med vitt mönster)
 

Alt 3. (turkosa bågar med grönt mönster)
 
När jag gjorde lite bank grejer idag på jobbet, så kom denna fina ruta upp. Tror att det är något fel på meddelandet. För vad jag vet så finns det inte en bank i världen som låter företag ha en sån här stor limit.Ska hjälpa er att utläsa vad det står.
99 miljarder 999miljoner 912 tusen 999kronor.

Tokigt

dsc00817 (MMS)

Var ute lite i trädgården igår. Tror den börjar rusta sig för hösten.

dsc00815 (MMS)

Måste bara göra lite reklam för mitt lördagsgodis. Lindt vit choklad med vit choklad mousse. Super god, om man gillar vit choklad.

dsc00812 (MMS)

När sopbilen kom åkandes förbi så hade den en fripassagerare med sig.

dsc00814 (MMS)

God morgon. Vilken härlig dag. Så här såg det ut nyss när jag var ute och hämtade tidningen. Vår lyktstolpe är helt full med humle, det är nästan så att det är så fullt att ljuset inte kommer igenom när den är tänd på kvällarna. Vackert är det i alla fall.

dsc00810 (MMS)

Ikväll har jag och två vänner varit ute och ätit god mat. Gubben min är ute på kajakhelg med några kompisar så då ville ju jag också hitta på något trevligt.

dsc00809 (MMS)

Så här ser min fredagskväll ut. Josef är på kajakhelg med ett gäng kompisar. Jag passar på att vila, njuta av vädret och äta lite mys. Tror jag ska hyra en film sen, frågan är bara vilken?

dsc00805 (MMS)

Orkidéer verkar tydligen vara min grej. Det är andra gången som jag får den här orkidéen att blomma om. Konstigt, alla mina andra blommande blommor visnar så fort dom kommer in här. Men orkidéer verkar trivas bra och så bra att dom blommar om.

dsc00804 (MMS)

Min fina sommarbukett som jag fick av Josef för ett tag sedan har jag gjort om lite. Solrosen började bli lite seg och hängig så jag gjorde om buketten. Är själv riktigt nöjd.

dsc00802 (MMS)

Har köpt en kompis till min lilla skål. Den är väldigt stor och väldigt oäkta men ack så mycket jag gillar den. Gillar båda bör väl tillläggas.

dsc00797 (MMS)

Det lät som ett tåg utanför fönstret. När jag vecklade upp persiennerna så såg jag att det var traktorn som kom släpandes på en sopkonteinern. Snart är ordningen återställd.