dsc00641 (MMS)

Jiho. Mina frösådda tomater har börjat växa. Jag sådde dom förra veckan. Härligt. Ska nu invänta att dom blir lite större, sen ska jag plantera ut dom. Hoppas det blir tomater i år bara. Men oj så roligt. Vill så mer grejer.

dsc00639 (MMS)

Här i byn har vi ett hus som ser ut som pippis hus. Det är hur stort som helst, det syns inte riktigt här men jag vågade inte smyga mig närmre. Imorgon är det jobb igen. Påsken har varit super, ska lägga upp bilder lite senare.

dsc00621 (MMS)

Här har jag tillbringat förmiddagen. I vårt arkiv. Vi har flyttat bort ett bokföringsår från kontoren till arkivet. Är fortfarande lite dammig i halsen.

dsc00620 (MMS)

Idag har vi varit ute i trädgården och krattat och klippt bort gamla blommor. Hittade en plätt med vitsippor. Nu ska vi börja på sista rabatten, ska försöka ta bort den helt. Skönt med en rabatt mindre.

dsc00615 (MMS)

Står och väntar på bussen. Ska för förstå gången åka buss hemifrån in till stan. Det gick i alla fall bra att smsa för att få en bussbiljett, det var min största oro. Hoppas bussen kommer snart, det blåser kallt även fast vädret är fint.

dsc00610 (MMS)

Var på ikea idag med syrran och åt lunch där. Stod emot dom så goda chokladmouse bägarna. En stor, riktigt stor uppoffring men jag klarade det. Känner mig stolt över min bedrift.

dsc00606 (MMS)

Var hos tandläkaren. Resultatet blev 0 hål, en betalning på 40kr samt 65kr för en munskölj. Gick med i deras betala varje månad, gå och få allt under kommande 3 år 'gratis', för 80kr i månaden. Vilken lysande affär. Är riktigt stolt och nöjd över mina tänder.

dsc00605 (MMS)

Då var den här lilla snöhögen den sista snön i vår trädgård. Den är verkligen pytteliten, hoppas den tinat bort tills jag kommer hem. Jag har ju sagt det förr men nu är vintern verkligen slut. Ska sluta tjata om det nu, men det är ju så overkligt.

dsc00604 (MMS)

Snödroppar. Jag hittade dom idag i vår trädgård. Wow, våren har kommit på riktigt.

dsc00600 (MMS)

Rensat papper, det har vi gjort precis hela dagen och då menar jag hela dagen. Blev klara vid 18 tiden. Men nu är kontoret och alla papper äntligen i ordning.

dsc00585 (MMS)

Köpte dom här fina vårskorna i veckan. Idag är det dock snö och lite för kallt för att använda dom. Är jätte nöjd med dom. Ett riktigt kap, 99kr på ica.