Om lite mindre än 1tim så ska jag, mina systrar och vår mamma på en road trip. Vi ska ner till Ullared och sen upp till Norge till brorsan som fyller 30 år. :)

dsc00371 (MMS)

Min utsikt de senaste 30 minuterna. Vägarbete, super långa köer åt alla håll och kanter, helt värdelöst. Det är väldigt väldigt tråkigt att stå still i bilkö Hoppas jag kommer hem snart. Uppdatering: Fick stå i kö i 45 minuter.

Vad gör man en kväll/natt när man bara inte kan somna? Gubben sover, barnen sover, men inte jag. Har spelat lite dataspel, betalt en räkning. Egentligen är väl datorn helt fel. Borde läsa en torr tråkig bok, men äger inga, jo kanske nån. De flesta vi har är spännande böcker, läser vanligtvis en men vill inte börja nu, då sitter jag uppe ännu längre. Kanske skulle slå på tvn, brukar ju gå lite serier som är halvroliga, typ "how I meet your mother", då blir man kanske sömnig.

Jaja, får väl försöka lägga mig igen, ögonlocken börjar ju ändå bli lite tunga. Kanske det fungerar den här gången.

dsc00368 (MMS)

Hösten är här, så även den årliga pumpan från svärmor. I år ser den lite tokig ut men passar riktigt bra på vår trappa.

dsc00369 (MMS)

Lite nytt höstmys i hallen. Har kollat efter lyktor länge nu. Idag hittade vi en snygg som passar bra i hallen.

dsc00367 (MMS)

Gjorde chokladbollar igår, använde normalsaltat smör. De blev inte som vanligt, smakade lite salt. Insåg med hjälp av en kollega att jag brukar använda margarin. Blev lyxbollar och smakar helt plötsligt väldigt gott.

Igår firade vi 2 årig bröllopsdag. Vi gjorde god mat hemma och bara mös. Oxfilé, potatisgratäng med balsamicosky samt stekt svampblandning med lite lingon. Så fruktansvärt gott.

Två bilder från vår bröllopsdagDet här med partiledardebatter gör mig sur å grinig.

Det är fredagskväll. Gubben min fixar i förrådet, ska får hjälp av svärfar imorgon med elen där inne, så vi kan ha värme där i vinter. Killarna kollar på film och jag sitter på kontoret och kollar igenom årets semesterbilder. Snart är det middag och kvällsmys, men inte riktigt än.

Har aldrig varit någon hejare på att ta kort. Är alltid lika imponerad på folk som tar fina detaljbilder på grejer som blir så vackra, med rätt sorts ljus och rätt vinkel å så, ni vet. Men den här semestern har jag nog lyckats, ett foto blev kanoners. Tycker i alla fall jag, eller vad tycker ni?Får se när nästa gång inträffar. Om man ska följa statistiken som varit tidigare för mina foton så får vi vänta si så där 20 år. Så jag får njuta av det här kortet ett tag framöver.

dsc00361 (MMS)

Idag är det mega dimma. Svårt att se när man kör men otroligt vackert.

-0.3 grader stod det efter natten. Är det som så att hösten är här på riktigt kanske?!

dsc00358 (MMS)

Den här godingen kom och hälsade på mig idag på fikat. Syrrans son. Han är för söt.