dsc00428 (MMS)

Idag har vi storstädat. Mattorna åkte ut på piskning. Intressant, vi har nästan bara runda mattor. Hur kommer det sig?

dsc00421 (MMS)

Nu har vintersporterna satt igång på riktigt. Idag damernas storslalom. Härliga helger och dagar framöver i ett halvår :) Fast roligast är nog skidskytte ändå, undrar när dom startar?

dsc00418 (MMS)

Det är så vackert att åka till jobbet så här på hösten. Mina fingrar är bättre. Sov med en isklamp mot fingrarna hela natten. Vaknade 4.30 och smärtan hade försvunnit, skönt.

dsc00417 (MMS)

Jag har bränt 3 fingertoppar. Inte för att det syns på den här mobilbilden. Men brända är dom, två har fula blåsor. Ont gör det, så fruktansvärt ont. Dumma spis. Undrar hur jag ska kunna sova i natt. Aj!!

dsc00416 (MMS)

Rostat bröd till frukost. Kom på i morse att jag hade en brödrost. Det är nog 3 år sen jag åt rostat bröd senast. Vad gott det är.

Såg igår en tv reklam att killarna från tv3s program Lyxfällan (dom slutade där i våras) ska börja på svt för att göra programmet Plus. Om det inte är årets tv-chock så säg. Helt plötsligt så kanske man får ut något av att titta på det gamla sega programmet.


Plus startar i november enl. svts hemsida, där jag även snott bilden ifrån.

dsc00411 (MMS)

Gubben min ordnade romantisk söndagskvälls middag. Väldigt trevligt och det ser väldigt gott ut.

dsc00410 (MMS)

Vilket dötråkigt väder. Det har regnat hela dagen. Har handlat lite kläder och kommer ut från affären och möts av den färgprakt. Lite glädje i regnet.

dsc00386 (MMS)

Västkusten, just nu Strömstad. Härliga klippor, härlig havsluft, fast just nu iskallt.

dsc00379 (MMS)

Hittade glutenfria chokladbollar och arraksbollar, 4 år sen sist. Gott.