Nu ska jag ha en omröstning.

Minns ni min nya lykta i hallen? Så här såg den ut förut.Nu ville jag julfixa den, men kan inte bestämma mig. Hur ska den se ut? Tänkte göra en omröstning. Inga fina priser, bara ert fina omdöme. =)

1   3

5

dsc00463 (MMS)

Nu är huset advents pyntat. Men blev lite förvirrad. Ska alla julsaker upp nu, inte bara adventsljusstakarna? Tog inte upp mer, men ska man sätta upp allt?

dsc00461 (MMS)

Titta vad jag hittade!! Glutenfri soja. Det finns ju inte att få tag på. Coolt. Ska nog maila min gluten förening. Årets nyhet.

dsc00460 (MMS)

På en julfest nära dig :-) Har köpt mig en julklänning till alla julbord/fester jag ska på. Har 3 st än så länge. Mitt jobb, gubbens jobb och en fest för de frivilliga på min avdelning. Kanske funkar på själva jul också. Är i alla fall nöjd.

dsc00445 (MMS)

Har fastnat i något nytt. Älskar sudoko men har nu fastnat i Bildkryss från Japan. Svårt men roligt, vis risk för huvudvärk då jag koncentrerar mig så mycket.

dsc00444 (MMS)

Det är spännande att bo på landet. I morse vaknade vi och såg det här genom köksfönstret. Undrar hur dom körde i natt.

dsc00438 (MMS)

Nu ska jag åka hemåt. Härligt snö oväder.

dsc00433 (MMS)

Då har vintern kommit. I alla fall så är hösten här på riktigt. Ps. Om ni inte ser så står det -12.1 grad. Iskallt alltså.

dsc00431 (MMS)

God morgon. Åkte in till jobbet nyss. Möttes av en härlig soluppgång. Jobbar söndag, vi har ju ungdoms konferens, så jag har fått ta ett helg pass. Det var inte många ute å körde bil vid 7.30 tiden i morse.

dsc00430 (MMS)

Framkallade över 200 bilder och hade nog 200 hemma redan. Så jag har suttit och klippt och klistrat in dom i album. Jätte roligt. Tyvärr tog klister plopparna slut så jag blev inte klar. Ska köpa nya imorgon.

I helgen så storstädade vi, närmare bestämt på lördagen, skrev ju om det i förra inlägget.

I söndags latade vi oss hela dagen. Åt lördagsgodis och kollade på solsidan. Vi åt lunch, gick en promenad och kollade lite mer på serien. Härligt söndag. Riktigt slappar dag, man behöver sådana dagar ibland, lite nu och då. Serien är helt klockren, å speciellt för att vara svensk gjord.