Då har helgen varit. Man är lite mosig i huvudet efter sommartidsomställningen.

Har införskaffat mig en turkos hink till vårens uteaktiviteter. Snart börjar ju snön smälta och då måste jag ut i trädgården och ta hand om den lite. Inte vill jag använda en av mannens läskiga hinkar. 10kr på IcaMaxi, som hittat. Nu får våren ta och komma.

Vi köpte en ny sängram i helgen. Så här fint ser det ut nu för tiden. Vi är väldigt nöjda.

I fredags så hörde vi ett konstigt brak utifrån. Det var kväll och mörkt så vi tänkte inte så mycket på vad det kunde ha varit. I lördags morgon när Josef tittar ut genom köksfönstret så ser han att vårat lilla lilla tak som går ut från friggeboden, taket som skyddar sommardäcken, det har gett vika för snön. Vi har allså haft oss ett snöras. Inte stort men ändå ett litet snöras.Det positiva med snöraset är att däcken kommer åka in i förrådet, så kan vi så lite gräs där och så blir det fint och ser inte ut som ett skrotupplag. Väldigt bra tycker både jag och Josef. Behövde bara en liten spark i baken för att få det fint.
Vad glad man har varit de senaste dagarna. Plusgrader en strålande sol och snön som smälte.

Så här såg det ut för några dagar sedan.


Igår såg taket ut så här


Vilken skillnad, vad härligt.

MEN så idag har det snöat hela dagen. 3 decimeter nysnö. Det är så man nästan gråter.
Skulle till apoteket häromadagen. Endel apotek är ju nu mera uppköpta och heter lite andra saker. Just detta apoteket heter så härLite skumt eller hur?!


(har tagit bilden från deras hemsida)
Skrivaren på jobbet är trasig. Den är helt ny, vi fick den i förra veckan. Som tur är så har vi en till. Det brukar skrivas ut på båda hela tiden. Nu har vi då bara en. Den är upptagen precis hela tiden. Snacka om att man blir arbetsförlamad när man aldrig får ut sina utskrifter som man vill ha.

Hoppas den nya lagas snart...
Det töar, i alla fall från taken. Kanske är våren på gång?
Då var OS färdigt för den här gången. 11 medaljer blev det varav 5 guld. Är riktigt stolt över våra svenska vintersportare. Vad ska man göra nu om kvällarna?