dsc00324 (MMS)

Tips nr 2 från konferensen. Passar även bra en dag som denna när regnet öser ner.

dsc00323 (MMS)

Smarrig frukost / lunch, kanske brunch då.

dsc00321 (MMS)

Jag tror humlorna gillar våra lila blom bollar, såg 8 humlor på en och samma boll.

dsc00319 (MMS)

Dagens konferens tips. 10kr i godis tältet

Sitter och lyssnar på ett möte från Europakonferensen. Tänkte att det var bäst att stanna hemma så någon annan kunde få min sittplats. Härligt att konferensen är igång.

Får ta och skicka hit några kort när jag åker dit, ska jobba imorgon.


Mitt 400ade inlägg. Kära nån.

dsc00316 (MMS)

Mina nya fina hinkar. Har letat i ett år efter något sånt här till tvättmedlet. Idag hittade gubben min dessa i Gävle. Nu är tvättis lite snyggare.

dsc00311 (MMS)

Jag kom hem och möttes av doften av nybakat bröd, mitt bröd. Tack gubben min! Ny uppdatering: Josef gjorde brödet i min bakmaskin. Kanongott blev det.

dsc00310 (MMS)

Vem väljer att sätta på en sån skum skylt på en sån skum bil. Lite att slänga pengarna i sjön. Tycker i alla fall jag. Skumt var ordet.

dsc00309 (MMS)

Dagens middag. Hemmagjord pizza. Josef gjorde den. Den var hur god som helst. Champinjoner, skinka och rödlök.

dsc00306 (MMS)

Det kom inget regn igår, typ bara 20 droppar. Bättre lycka nästa gång. Idag har jag hängt i den här mest hela dagen. Sista dagarna på semestern, bäst att njuta ordentligt.

dsc00304 (MMS)

För en gångs skull hoppas jag på ett ordentligt regnoväder. Vill sitta inne med gott samvete å mysa å kolla på film Får se om en stund hur det hela utvecklar sig.

dsc00303 (MMS)

Sitter vid datorn. Det är 31 grader ute, 31 grader inne. Måste ut och lägga mig i poolen och sen skuggan. Jag rinner nästan bort vart jag än är. Skönt att det blåser lite ute.

Igår satte jag och Josef oss ner vid datorn och köpte biljetter till DN galan. Friidrotts gala för den som inte vet =)
I alla fall. I tron om att den var idag (fredag) så packade vi en liten ryggsäck med varsin tröja. Världens plan för idag om hur vi skulle lösa det hela med bilarna, josefs jobb, mat osv.

Idag av en händelse så gick josef in på DN galans hemsida och kollade. DN galan är inte idag!! Den är om en månad, 6 augusti. Kära nån.

Tur att vi inte hunnit till stockholm. Är fortfarande i någon slags chocktillstånd. För att ändå göra något så blir det bio. Robin Hood.

DN galan, vi kommer om en månad istället. Skönt att biljetterna i alla fall är fixade.

dsc00294 (MMS)

När det är så varmt blir man sugen på godsaker. Idag blev det vaniljglass med melon och plommon. Kan varmt rekommenderas.

dsc00291 (MMS)

Körde förbi en ko mitt inne i stan. Den var lite orolig, inte så konstigt, den åkte ju släp.