Efter snöfallet i lördags så såg det ut så här i söndags.

 

Idag köpte jag mig en egen.
Tidigare har jag bara smakat från min kollega.
Rekommenderar verkligen. 
Det jag pratar om är så klart nya Läkerol smaken, lakrits sharonfrukt.
Hur god som helst.

 


Bevis från gårdagen
-29.1 grad

Jag är så trött, så trött. Det här OS:et tar snart ut sin rätt. Allt spännande går på kvällen, sent på kvällen. Så där sent så att det har varit läggdags för länge sen. Det börjar ta ut sin rätt nu.

Men oj så roligt det är. Fast ena dagen är man uppe i himlen och nån svensk tar guld eller medalj, andra dagen är man långt ner på jorden då allt går åt skogen och svenskarna missar allt vad medalj heter. Vilken jojo känsla man har.

OS är bara för härligt.


PS. Vi hade -29 i morse när vi gick upp. Kallt.

Guld nr 2 stod Björn Ferry för, skidskytte. Grym prestation.

Ikväll är det skidskytte igen. Heja Sverige!

Det enda som är negativt med OS det är att det pågår mitt i nätterna. Man börjar känna sig lite sliten. =)Säger bara mohaha
Alla norrmän var placeringar efter svenskarna.
Bästa norrmannen var 3 placeringar efter sämsta svensk.
Idag är det glädje att vara svensk. =)

(bilden kommer från aftonbladet.se)

Charlotte Kalla vann 10km fristil igår. Wow. Spännande lopp, satt och nästan bet på naglarna å jag som aldrig biter på naglarna.

Grattis till guldet!
Jag skulle ju vara revisor för 2009 för vår samfällighetsförening. MEN vad hände med 2008? Ingen har varit revisor för det året, inte vad jag hittar i alla fall.

För er som vet lite så ska en Balansräkning vara i balans, alltså tillgångar och skulder ska vara lika (samma summa på båda ställena fast ena är plus och det andra minus)

2008 års balansräkning var inte i balans, då kan inte heller 2009 bli i balans. 2008 borde det årets revisor ha reagerat på och bett kassören göra om. Ikväll har jag suttit och gjort om hela 2008, har tagit 2-3 timmar. Nu är Balansräkningen rätt för 2008. Det fanns nog ingen revisor 2008, ingen som kunde något i alla fall.

Nån annan dag ska jag ta tag i 2009. Hm, undrar vad den där kassören pysslar med? Dom har i alla fall valt en sträng revisor, mohaha. Imorgon ska jag ringa kassören och skälla lite.

Lite fakta om min by, fast den är från 2008-12-31 så då hade jag och Josef inte flyttat dit än. Kanske det kommer ny fakta om ett tag.

Folkmängd
Totalt: 2057 personer, varav 982 kvinnor och 1075 män.

Åldersgrupper:
0-19 år: 510, varav 244 kvinnor och 266 män.
20-64 år: 1243, varav 593 kvinnor och 650 män.
65- år: 304, varav 145 kvinnor och 159 män.

Så många har en egen bil:
Antal personbilar: 981
Hushåll med bil: 670
Hushåll utan bil: 291

Så många arbetar i området, så många sover i området...
Dagbefolkning:
Totalt 297, varav 118 kvinnor och 179 män.
Nattbefolkning:
Totalt 1064, varav 499 kvinnor och 565 män.
Nettoinpendling: Totalt -767, varav -381 kvinnor och -386 män.


Det fanns ju mer fakta, men kanske inte så intressant för er.
(taget från unt.se)

Så här ser vår duschdraperi upphägning ut. Det är ett gammalt arv från dom som bodde här tidigare. (alltså bara det blåa snöret, draperiet är vårt) När ska man göra något åt det? Konstigt att vissa saker aldrig blir gjorda...Nu har vi i och för sig skaffat oss en duschkabin, så vi slipper duscha i badkaret och orsaka världens blötaste väggar och golv. Men har vi tagit ner upphägningsanordningen för det? Näe.

Ska skriva upp det på min "att göra" lista så kommer det i alla fall bli gjort någon gång.
Vi har typ 1 meter snö hemma. Förstår inte hur vår gräsmatta ska överleva våren då all snö kommer smälta.

Inatt så har det snöat igen... Josef gick ut lite tidigare i morse och sopade av min bil. Väldigt smidigt att sen bara gå ut och köra iväg. Vilken man jag har. Blir så glad.
I tvättstugan på brandsläckaren hittar jag en strumpa. Vad gör den där?Eftersom det inte är min strumpa, det är inte barnens strumpa så finns bara gubben min kvar. Han minns att han lagt den där, men inte varför.

Ett av livets små mysterium.

Jag har i alla fall flyttat den till tvätt tunnan, jag tror den ska dit. För inte hänger man rena strumpor på brandsläckarn, dom sätter man väl på sig?

=)