dsc00502 (MMS)

Förberedelser för nyårs nattens fika försäljning.

dsc00497 (MMS)

Vår julskinka som blev över. Får nog lägga upp den i en till burk och frysa in lite. Kanske blir gott till påsk.

dsc00493 (MMS)

Det är kallt på jobbet idag. Har på mig halsduken för att få lite värme.

dsc00491 (MMS)

God Jul! Vi är på väg in till stan för att äta lite jullunch och öppna paketen. Ni får ha en härlig julafton.

dsc00490 (MMS)

Fick en julblomma i tisdags från jobbet. Sen blev det ett äventyr Syrrans bil stannade mitt på vägen. Jag åkte för att hjälpa och vi puttade undan den och bogserade den hem till henne. -17. Blomman överlevde inte.

dsc00489 (MMS)

Då var den klädd. Nu bara lite julklappar kvar att slå in. Snart jul.

dsc00488 (MMS)

Denna syn mötte mig i hallen i morse. Ja just ja, vi hade ju tagit in granen igår kväll för upptining. Vi får ställa in den på sin rätta plats ikväll och pynta den då.

Såg den här filmen igårkväll. Vi hade lite mitt i veckan mys, med hemgjord pizza och film. Måste bara säga att jag rekommenderar filmen starkt. Den är rolig. Vi skrattade och skrattade. Tror aldrig att jag hört Josef skratta så mycket. Äldsta grabben hade sett den tidigare men sa att han inte mindes att den var så rolig.

Lyckad kväll.

dsc00475 (MMS)

Då vänder vi hemåt. Det blev allt lite blåst på vägen. Vi klarade oss men många andra blev illa mående. Får se om det blir lugnare hem.

dsc00472 (MMS)

Vi är på båten. Lugnt vatten och till och med solen tittar fram. Härligt.

dsc00470 (MMS)

Halv fem. Idag gick vi upp tidigt. Vi ska på utflykt med jobbet. Båt till åland över dagen, julbord. Men usch så tidigt.

Omröstningen är färdig. Det blev bidrag nr 5 som vann. Tyckte själv att den var snyggast. Hade nog velat haft både det svarta och vita ljuset en storlek mindre, men det hade jag inte. Så jag är nöjd ändå. Det ser i alla fall väldigt trevligt ut med en liten röd färgklick i hallen.

Igår var vi på julfest med Josefs jobb. Vi blev bjudna på 3 rättersmiddag på Hamburgerbörs med deras show REA. Det var gott och väldigt trevligt. Showen var också väldigt rolig. Trodde den skulle vara väldigt mycket "under bältet humor", men det var den inte. Den höll bra klass och det blev många gapskratt.


dsc00469 (MMS)

Har köpt mig ett par benvärmare. Perfekt, jag fryser så lätt. Så nu har jag dom och mysbyxor och tofflor och gärna en filt. 49kr på gina tricot, som hittat. Ska sova med dom på inatt tror jag. Uppdaterat: Om ni inte ser så är det mitt ben på bilden. =)