dsc00169 (MMS)

Jag har konstiga växter i min trädgård.Förra söndagen så gick mannen och jag ut på en promenad. På måndagen så upptäckte jag att min kamera försvunnit. Mannen min tog sin cykel och cyklade runt där vi gått. Tro det eller ej, men min kamera låg kvar där jag stannat och plockat några vitsippor. En av fördelarna med att bo i en liten by, saker ligger kvar. Skönt att den fanns kvar och att den fungerade.

dsc00163 (MMS)

Köpte en ny tröja, den matchade perfekt till mina naglar.

dsc00160 (MMS)

Testar blogga från mobilen.

Snö igen... 1 decimeter när vi vaknade. Fram med vinterjackan, hitta vinterskorna, sopa bilen. Härliga april väder, fast det här var lite tråkigt.
Köpte denna nyhet. Vill verkligen INTE rekommendera. Superäcklig. Inte alls likt Dumle kolan som jag älskar. Usch och fy.

Då har våren kommit ändå ut hit på landet.

Vi har krokusar, snödroppar och lite andra småblommor. Även någon skum bladgrej.Några av våra krokusar. Humlorna verkar ha vaknat ur sina iden.Jag solade lite på en kökstol. Ska ta hjälp av Josef och ta fram alla utemöbler någon dag.Vår skumma bladväxt med en stor knöl. Undrar vad detta är för något.Plockade hem några blåsippor från mina föräldrars ställe.

Nu har jag varit i kontakt med ica maxi, som bad mig kontakta leverentören i fråga.

Idag mailade jag kycklingleverentören och bifogade min lilla bild. Efter kanske 1 timme så blev jag uppringd. Det var en lätt nervös man som jag fick prata med. Han bad om ursäkt och skulle gå vidare till sina leverentörer med det här.

Förklaringen var att den blåa plastpåsen används som packning för de färska fileerna innan de packeteras om till småpåsarna som de sedan säljs i. Så påsen är hygienisk och inte farlig. Men skulle ju naturligtvis inte ligga i min lilla påse.

Han kommer skicka värdecheckar till oss på lite över 100kr för det var ungefär vad de såldes för i butik. Sen tror jag i å för sig att vi köpte det hela på kampanjpris för typ 39kr, men det gör väl inget under dessa omständigheter.

Köpte kyckling häromaveckan, inget ovanligt med det. MEN till min förvåning så låg det en blå plastpåse i kycklingpåsen. Ville dom fylla ut kycklingpåsen så det kändes som fler fileer i den? Ville dom öka på vikten lite? Eller är dom bara slarviga??

Ska nog skicka ett mail till berörd affär och fråga vad i alla sina dagar har hänt.

Usch och fy. Bland det läskigaste som hänt mig.

Josef fick sin deklaration för över en vecka sedan. Min har inte kommit ännu. Jag väntar och längtar...Uppdatering: Igår (fredag) kom min. Får tillbaka lite pengar, jippie.

Glad Påsk!

Vi har tagit oss en tur till Småland för att hälsa på mannens syster och mormor. Idag har killarna åkt iväg till bilmässan i Jönköping, medan jag tar en vilodag på hotellet. Än så länge har allt gått bra, resan hit var killarna helt otroligt duktiga och snälla men natten var väl lite tuff då vi sov 4 i samma rum och killarna fick dela bäddsoffa. Idag ska jag försöka fixa fram en extrasäng så dom slipper nudda vid varandra när dom sover.  Å tack gode Gud för öronproppar. =)

Ikväll ska vi hälsa på hos mannens syster igen och sen imorgon bär det av till mannens mormor som bor några mil härifrån. Härlig påsk.