Vi hade 2 goda sallader. Kyckling i ena och Kräftor i den andra.


Massor med tårtor


Trevliga presenter.


Å ännu fler presenter

Efter en superbra helg med en massa party i lördags så är man helt slut. Ska gå och lägga mig nu.

Tog lite bilder, men inser att jag inte har ett enda på mig eller gubben min, skärpning... Får väl lägga upp en på maten, imorgon får det bli.

Tack alla som kom och gjorde vår dag super rolig!
Idag är det fredag. Jag har semester idag! Jippi

Vi skulle ju få hit en pann servicetekniker idag. Han skulle komma mellan kl 10-12 men redan kl 9.15 ringde han, "jag kommer om 10 min". Jag fick hoppa upp ur sängen, hitta några mysbyxor och tvätta av ansiktet lite så jag skulle vakna. Sen var jag redo. För att göra en lång historia kort så bytte han en liten liten motor på ca 5x5 cm och sen så har vi helt plötsligt värme i huset igen. Å så skönt. (fast vi blir några tusenlappar fattigare, ska ringa mäklaren och få säljarna till att betala det här, hoppas vi får igenom det)

Josef är på kurs. Han åkte igår morse och kommer hem ikväll. Första natten i huset alldeles själv. Det gick bra, fast utan värme och utan Josef så var det lite kallt att sova, tur att det finns filtar.

Nu ska jag hitta goda salladsrecept till morgondagen.

Imorgon har jag mitt 30 års kalas och vår inflyttningsfest. Öppet hus från 15 och framåt. Välkomna!

Den här veckan har varit lite smått kaotisk, har inte hunnit att sätta mig vid datorn.

Hösten är på ingång, kylan är på väg. 17 grader i huset när vi vaknade i måndags, tisdags och onsdags. Vi satte på pannan, men näe då, inte blev det någe varmare. Én vvs kille var hos mamma och pappa och hjälpte dom, han tog vägen förbi oss på hemvägen. "Er panna är trasig" blev utfallet. Josef har ringt serviceteknikern, på fredag kommer han, bara en vecka av kyla kvar. Nu ska vi bara få till det med mäklaren osv så att detta går på dom tidigare ägarna. Pannan kan man inte kolla på sommaren, den slår inte på värmen då. Så typ dolt fel borde vi få till.

Som tur är så har vädret varit lite varmare i helgen. Har även lånat ett el element av mina föräldrar och en cupe värmare av Josefs föräldrar. Så nu är det i alla fall lite varmare i huset på morrnarna.

Att göra i veckan som kommer:
Städa
Damma
Tvätta
Sätta ut Saaben på blocket (jo, jag ska försöka sälja den)
Sätta upp sista hyllorna på väggen
Ta fredagen som semesterdag, eftersom serviceteknikern kommer
Handla inför kalaset
Vila upp sig till kalaset
Ha själva kalaset
Å bara njuta av alltihop

Det blir en bra vecka det här

Idag har vi varit gift i 1 år. Tänk vad tiden gått fort och vad roligt vi haft det. Vi har firat i dagarna 3, hihi. Har bytt presenter och jag har fått rosor. Det här med att gifta sig är verkligen att rekommendera. =)
Jobbar bara 75%, har tjänstledigt 25% fram till och med sista december. Får se om jag förlänger, vore skönt. Det är så otroligt skönt att inte jobba 100%. I alla fall, jag har valt att jobba 8-17 måndag, tisdag och torsdag, ledig onsdagar och jobbar till 15 på fredagar.

Idag är det ju onsdag, har då haft min lediga dag. Sovmorgon, slappa i soffan, ta en lååång dusch, göra lite god mat, sova lite och slappa lite till. Härligt.

Skulle kolla lite på tv imorse, öh eftermiddags i vårt sovrum, alla färger på tvn var gula och blåa, skumt. En stund senare så blev bilden svartvit. Så nu har vi klassiskt gammal tv med svartvit, är inte det hur knäppt som helst. Jaja, får väl dra ut några sladdar och se om färgen kommer tillbaka. Märkligt är det i alla fall
Har gått och blivit miljömedveten, eller blivit tvingad. Fast nu har jag ändå val lite själv. De där nya lågenergi glödlamporna, köpte mig 2 stycken, de första 2 i mitt liv. Josef har haft några sen tidigare, men nu har även jag inhandlat dom själv.

Det blev bra i hallen, mindre bra i sovrummet. Lampan i sovrummet är lite för liten för den långa fast lilla runda glödlampan, varför har dom gjort dom långa?
Vet inte hur ni har det, men för oss har detta med sovandet blivit lite av ett problem.

Jag fryser oftast på dagarna men på nätterna blir jag varm som en kamin. Josef är konstant varm förutom på nätterna då han blir lite kallare. Jag har ganska så tunt täcke, inte för tunt för då fryser jag. Men jag vill gärna även ha fönstret öppet, blir så mycket skönare att sova när det är lite kyligt i rummet. Josef däremot fryser nästan ihjäl då. Jag tycker han kan ha en filt på sig och han tycker jag kan ha ett tunnare täcke. Allt för att få ha fönstret stängt, som han vill eller öppet som jag vill. Tur att det blir kallare klimat snart, för då åker fönstret igen och jag tar till och med fram ett varmare täcke till mig medan Josef behåller sitt vanliga täcke.

Komplicerat och krångligt och ett så kallat I lands problem, men ack så viktigt =)