Josef är så duktig på att laga mat. Jag har verkligen tur. Jag berömde Josef en dag för att maten var så god. En av killarna tittar då på mig och säger "det är väl klart att pappa är duktig på att laga mat, han har ju jobbat på max". Hihi, barns slutledningsförmåga är ju bara för skön.

Fick dessa fina rosorna i onsdags kväll här i veckan när Josef kom hem från jobbet. Jätte fina och Josef är verkligen hur snäll som helst.

Sitter i telefonkö, hur trist som helst. Tänkte att jag skulle blogga lite medan jag väntar.

Häromadagen så upptäckte jag detta. I vår hall, som för övrigt ska tapetseras om här i framtiden, så har vi en bård, gräslig. Men vad hände?

 

Vi har bott här i typ 3 månader och det var först denna veckan som vi upptäckte, varken jag eller Josef har sett detta tidigare.
Jag säger bara. AAAAAhhhhhh åååååhhhhhh aaaaaa

Annars är allt bra =)

Hade så ont i halsen och hittade denna nyhet i min handväska. Har tydligen köp in den vid något annat "ont i halsen" tillfälle. Det är smaken Sweet Liquorice. Älskar vanligtvis sötlakris. Men det här, det var nog bland det värsta jag smakat.
Rekommenderar verkligen INTE.Utrustad för vintern. Supersköna och supervarma.
Inhandlat på Intersport (om nån undrar)Svinäckligt jag vet.
Vi råkade parkera brevid denna fångst i somras på parkeringen på Gränby Centrum. Undrar just vem som tappat denna. Kanske man skulle lämnat in den på upphittat. Killarna tyckte i och för sig att det var otroligt spännande.

Sitter hemma, det är min lediga onsdag. Har fört över bilder från mina två mobiler till datorn. Har nämligen köpt en ny mobil så de andra två ska läggas på hyllan. Har haft en mobil som alla ringer till och en som har varit Josefs mobilen, så vi ringt gratis till varandra. Inte förens denna veckan har vi skaffat familjeabonnemang, två år senare. Men nu blir det EN mobil framöver.

I alla fall, då hittade jag lite roliga bilder. Denna är för någon vecka sedan då vi var till Karlssons i Morgongåva. Ni ser min tumme som håller en helt vanlig miniräknare och sen ser ni den helt super mega stora miniräknaren brevid. Tänkte köpa den till mitt jobb för skojs skull, men gjorde inte det tillslut. Helt sjukt stor i alla fall.

Igår gick jag hem till min syrra Charlotte och hennes supersöta lilla Viggo, Gabrielle var där också, så även Jonas så klart. Jag hängde lite i deras soffa tills Josef slutade sitt jobb. Det var så trevligt att träffa dom alla och leka lite med Viggo.

Josef kom förbi och sen åkte vi hem. På vägen åkte vi förbi macken, vi köpte lite chips och hyrde en film.

Hem och Josef gjorde köttfärssås och spaghetti, så gott. Sen städade vi huset innan vi satte oss i soffan och bara hade myskväll.Filmen vi såg. Rekommenderar den. Lite rolig, lite romantisk och lite vintrig.

Sista bilden på bilen. Nu är den inte längre min.

Oj oj vad spännande det är. Det här med att sälja bilar ska man inte göra om man har dåligt hjärta.

Igår ringde det precis hela dagen. Alla ville köpa min bil. Jag hade en som kom och kollade igår lunch, han tackade sen i och för sig nej på kvällen. Men det var 8 samtal som ville komma och kolla. Ove stod ut, han ville skicka handpenning utan att ha sett den, däremot så var han tvungen att vänta tills idag (det blev hans förlust).

Nu vid 10 fikat så ringde Esko, första frågan var "är bilen såld?", näe svarade jag. Andra frågan "vad har du för kontonummer och bank?". Han skickade handpening utan att ha sett den, han ville ju inte ens veta något om den, däremot så tvingade jag honom att lyssna lite. Han måste ju ändå behöva veta lite grann. Esko har nu fått den, han hämtar den i helgen.

9 telefonsamtal, 3 mail och 1 som smsade som en galning. Tror min bil var poppis

Det är verkligen jätte roligt att den gick att sälja, däremot så är det jätte tråkigt att jag fått den såld. Men som jag själv intalar mig. Det är bättre att nån köper den och använder den än att den står hos oss och rostar sönder och vi bara kör med den någon enstaka gång per år.
Håller ju på att försöka få min gamla goa bil såld. Har än så länge inte lagt ut den på blocket, så det är ingen som vet om att den är till salu. Hm, undrar om jag får den såld då?

I alla fall, jag har satt upp 3 lappar i bilen med "Till Salu, 8500kr" och mitt mobilnummer. Jag har använt bilen till jobbet några gånger under de senaste veckorna, så chansen finns ju att någon sett mina lappar.

Jo men visst, en natt, om det var fredagen för två veckor sedan, så ringer en kille. "Jag vill gärna köpa den" osv. Priset, jo men visst, han ville betala hela 1500kr, men absolut högst 2000kr. Suck, vilken nöt. Han påstod att färgen var så ful så han var tvungen att måla om den. Eller hur.

Ska sälja min bil till någon som vill älska den för den den är och inte till någon halvfull idiot.
Ligger hemma och är sjuk, har åkt på nån förkylning. Nu ska jag ta mig tillbaka till soffan och äta lite, dricka lite te och sova lite.
Klockan 2.31, hela familjen ligger och sover så gott i sina sängar. Klockan 2.32 börjar något tjuta och låta på ett sånt där härligt underbart sätt som det bara kan låta mitt i natten. Alla sätter sig käppraka upp i sina sängar. Josef tror att det är brandlarmet, jag tror det är morgon och stackars David sitter i sin säng och fattar ingenting. Tillslut ramlar 5 öringen ner, det är Davids väckarklocka som låter (hur nu den satts på är fortfarande ett mysterium). Josefs kastar sig upp och in i Davids rum, drar ur sladden. Alla lägger sig igen och försöker komma över chocken av att vakna på detta otrevliga sätt mitt i natten. Sa jag det, jo, Jonathan hade inte hört någonting utan sov sig igenom alltihopa.Tog saaben till jobbet idag. Vilken lycka det är att köra den gamla godingen.

Konstigt däremot är att jag kör ikapp bilar å inte så att bilar kör om och ifrån mig utan alltså tvärtom. Blev tvungen att köra om en lastbil och en personbil på vägen in. Sega 80 körare.
Jaja, jag kan ju inte hjälpa att jag har en racerbil.