En märklig känsla har börjat infinna sig. När killarna kommer hem och berättar saker som hänt i skolan, det är alltid roligt att höra. Men så säger dom saker som "idag spelade vi Turk på rasten" eller "alla mina kompisar spelar WOW" då står man där som ett frågetecken. Om man då lite fint frågar vad "Turk" är för något så kollar dom på en som om man är helt galen.

Märkligt

Har packat första kartongen inför flytten. Det blev en kartong med vinterkläder.

Tack för alla förböner. Återkommer framöver i ärendet.

Var ute och körde häroma året, det var nog i höstas i och för sig. Åkte ikapp denna maskin. Om ni kollar riktigt noggrant så ser ni att den åker omkring med en liten piratflagga. Läskiga pirater det finns i stan =)

I en vecka har vi haft ett halvt om halvt kaos.

Jag blev sjuk, låg still i flera timmar med en puls på typ 95-105, inte helt bra. Är i alla fall bättre och tillbaka på jobbet.

Sen så gäller det barnen, egentligen den äldsta. Jag vill inte skriva så där jätte mycket, men kan säga som så att han behöver bo hos oss, så att han kan känna sig trygg.
Skrev för någon gång sedan om en bil på vår gata som parkerar som en kratta. Nu har jag lyckats ta kort på honom. Det är den röda bilen.
 

En annan bil som är skum är denna. Varför inte ta bort den sista också, det ser ju helt galet ut.


Å på tal om förfärliga parkeringar. Förra året, när jag bodde i Gränby så var min handbroms på min lilla Saab inte helt okej. Kom ut en morgon (tror det var en söndag som tur var) och såg min bil mitt på parkeringsplatsen. Sen insåg jag att jag inte ens använt min handbroms, klart den inte fungerar då =)
 
I onsdags var det bara 2 månader kvar tills vi får nycklarna till huset. ÅÅåååhhh vad jag längtar. Jag har börjat samla på mig flyttkartonger, behöver ju så klart fler, men att börja är en bra början. Josef tyckte jag var lite galen när jag kom hem med 10 kartonger förra veckan, han tyckte det var alldeles för tidigt att börja med sånt. I tisdags sa jag "imorgon är det bara 2 månader kvar". Hihi, han fick nästan bokstavligt talat panik, "bara 2 månader kvar, varför har du inte sagt något, vi måste börja packa idag". Ööhh =) Så nu ska här snart börjas packas, i alla fall böcker och sånt som man inte använder speciellt ofta.
Hittade i vårt kylskåp. Huvaligen. Det är såna hära små kuber med smakämnen (tappade just bort namnet).

 
Så här mysigt fick jag en kväll när jag kom hem i höstas. Josef jobbade ofta kvällar och nätter så vi gick om varandra en hel del. Så en fredagkväll fick jag de här fina blommorna och den supergoa chokladen. Nu för tiden så har vi likadana jobbtider, så vi är lediga båda två på kvällarna och helgerna. Så ikväll ska vi ha fredagsmys tillsammans. Jippi.

Minns ni mina gardinproblem som jag hade förut. Jag fick 6 olika gardiner att välja på till mitt kontor. Den ena fulare än den andra. Här är ett kollage med de olika. Jag kan ju berätta på en gång att jag valde linnegardinen, längst ner till höger. Säger bara huvaligen vad fula de andra var/är, dom finns hos mina kollegor nu. Men hellre där än här.
 
Så där, då har jag laddat in alla bilder till datorn från min mobil. Så snart kommer det komma bilder här från det gångna året. Å så klart en förklaring

Detta hände mig för någon dag sedan. Jag var in en snabbis till affären efter jobbet, när jag kommer ut igen så vägrade bilen att starta. Illa jobbigt. Öppnade motorhuven, men allt såg bra ut. Ringde Josef, men han satt i ett kundmöte, så han kunde inte komma förens efter ca 1 timme. Jag hade fryst daimtårta i bilen också. Jag fick tag på min pappa, som tur var hade han ännu inte hunnit åka hem från sitt jobb. Han kom förbi, det slutade med att vi fick bogsera bilen till hans jobb. Generatorn hade pajat.

  

Å daimtårtan klarade sig å jag fick en puss av Josef när jag kom hem. =)
Gissa vad som låg på min stol imorse? Min penna. Pennan som spårlöst försvann för någon dag sedan. Smart nog så hade jag märkt den med mitt namn, så den hittade tillbaka till mig =) Min kollega erkände att han råkat tagit den och hittat den hemma hos honom, skumt. Men nu är den tillbaka, jippi.

Själv så glömde jag min matlåda här i tosdags, jag hade ätit upp men glömt själva lådan på bänken, odiskad. Imorse så gick jag och skulle hämta den, trodde den skulle vara lite halvmöglig, men inte då, någon hade diskat den. Tack!