Stegräknare

3kommentarer

Jag har en stegräknare på min mobil. Så nu sitter mobilen i min ficka nästan hela dagen. Inte för att jag går så långt, men det är ändå roligt att kolla.

Det som är roligast av allt är att det finns ett litet program i mobilen där jag kan se hur lång tid det skulle ta att gå till diverse städer i världen, om jag gick som ett medelsnitt som jag går nu. Det skulle ta 7 månader att gå till Oslo, Paris 2 år, New York 10 år. Min medelhastighet är 0.075km/h, inte vidare värst snabbt. Inte för att det är så användbart, men det är i alla fall en rolig grej.

På jobbet har dom börjat med en tävling, "vem går mest". Jag tänkte inte vara med i den, behöver en riktig stegräknare, å framför allt gå ännu mer. Det är ju inte så bra att ha stegräknaren i mobilen, för när man pratar i den och går samtidigt, så får jag inga steg, dumt. Så jag lägger ner tävlingen. Plus att jag hört att det finns någon som går 25.000 steg per dag, å det finns inte en chans i världen att jag skulle slå det. Så jag ger helt enkelt upp redan innan jag försökt. =)

3 kommentarer

Yvonne

12 Mar 2009 14:53

;-) Anar jag en dålig förlorare

smäm

13 Mar 2009 10:26

uppdatering om vem som vinner sen :)

Magdalena

17 Mar 2009 07:58

Eller...så är det någon som går lika lite som dig som bara sprider rykten för att avskräcka alla andra och vinna själv =)

Kommentera

Publiceras ej