Det går rykten att GB-glass gubben har blivit kär och skaffat sig en fästmö. Min kollega såg en affisch där det stod. Det står inget på deras hemsida. Detta måste jag kolla upp.
Igår när jag skulle gå hem från jobbet så hann jag gå ända till ytterdörren när jag inser att jag fortfarande har mina tofflor på mig. Jag får traska tillbaka till kontoret och byta till mina skor.

På vägen hem så kommer en motorcykel farandes. Tänka sig, första motorcykeln för året. Våren har kommit

=)
Nu var det länge sen jag skrev igen. Kommer inte på saker att skriva. Ska ladda ner mina bilder från mobilen så får jag lite att skriva om (hur många gånger har jag sagt det?).

Snart är det vår

Har ni märkt att dom börjat sopa bort gruset från vissa gångbanor, det är väl ett säkert vårtecken. Å sen har jag sett tussilagosar, i vår sväng åt hållet där jag bor. Jippi, snart sommar
Jag har en stegräknare på min mobil. Så nu sitter mobilen i min ficka nästan hela dagen. Inte för att jag går så långt, men det är ändå roligt att kolla.

Det som är roligast av allt är att det finns ett litet program i mobilen där jag kan se hur lång tid det skulle ta att gå till diverse städer i världen, om jag gick som ett medelsnitt som jag går nu. Det skulle ta 7 månader att gå till Oslo, Paris 2 år, New York 10 år. Min medelhastighet är 0.075km/h, inte vidare värst snabbt. Inte för att det är så användbart, men det är i alla fall en rolig grej.

På jobbet har dom börjat med en tävling, "vem går mest". Jag tänkte inte vara med i den, behöver en riktig stegräknare, å framför allt gå ännu mer. Det är ju inte så bra att ha stegräknaren i mobilen, för när man pratar i den och går samtidigt, så får jag inga steg, dumt. Så jag lägger ner tävlingen. Plus att jag hört att det finns någon som går 25.000 steg per dag, å det finns inte en chans i världen att jag skulle slå det. Så jag ger helt enkelt upp redan innan jag försökt. =)
Idag är jag arg, arg som ett bi.

En helt annan sak.

Vi har köpt oss en bil, en röd liten volvo 460. Så nu kan jag och Josef ta varsin, så slipper vi åka land och rike runt för att hämta varandra efter jobb och upphämtning av barn osv. Skönt.