Det är ju europakonferens, full fart.

Jag och syrran har hittat världens kap. I godistältet så hittade vi en stor påse med popcorn för bara 10kr. En påse om dan gör kroppen glad =)

Har precis varit och ätit lunch, intagit en mjukglass efter det och nu köpt mig min popcornpåse. Undrar om jag blir tyngre efter den här veckan?? Får kanske gå på godisfasta nästa vecka.
Kör vår första tvätt i tvättmaskinen idag. Vi visste ju, men det gick ändå upp som ett ljus. "Vi har ingen torktumlare". Får skicka iväg Josef och köpa en. Man vill ju inte hänga strumpor och underkläder på torkvindan...

Vi har beställt bredband men inte fått igång det ännu. Josef har som tur är mobilt via sitt jobb, så det fungerar bra som nödlösning.

Nu måste jag tillbaka till gardinuppsättningarna.

Hej hopp

Vi fick nycklarna till huset för precis en vecka sedan. Sen dess har vi varit i huset varje dag och spaklat, slipat, målat och tapeterserat, även lite golv har vi hunnit med. Nu är våra sovrum fixade (förutom golvet i vårt som vi inte hunnit än). Allt är omtapetserat och jätte fina.

Tur att vi har så otroligt snälla familjer (föräldrar och syskon) som hjälper oss med allt, precis allt hela veckan har vi fått hjälp med. Några vänner har även hjälp oss, i torsdags lades det golv och slipades lister med hjälp av milo och johan. Annars är det våra föräldrar som hjälpt oss hejdundrandes mycket. Ett mega stort TACK för all hjälp!!

I lördags gick stora flyttlasset. Första natten sovs mellan lördag och söndag, så trevligt. Vi har verkligen världens bästa hus, en helt underbar altan och lilla ankdammen med minifontän är bara super kanon. Vi har fått iordning på köket, bara nyinköpta köksbordet som är kvar att sättas upp. Kläder hittade vi tills vi skulle till jobbet idag, så inte fullt kaos är det, men nästan. Denna veckan kommer väl gå åt till att få lite ordning och ett nyinlagt golv i vårt sovrum.

Tänkte lägga ut lite bilder, men kamerasladden är nedpackad å jag vet inte var... så jag återkommer i frågan.

Imorgon får vi nycklarna till huset. Jippi!!! Å som man längtar och har längtat, men imorgon sker det alltså...
Vi har semester, så skönt. Därav att jag inte skrivit något på läänge. Har alldeles för lugnt och skönt för att komma ihåg bloggen.

Jag och Josef åkte till Nynäs havsbad och bara njöt av solen, maten och att bara inte göra någonting. Kan verkligen rekommenderas.

Sen har vi varit en sväng ner till småland och hälsat på Josefs syster med familj, i deras nyköpta hus. Även Josefs mormor hälsade vi på. Ullared passade vi på att åka till, så roligt å så mycket saker det fanns att handla. Vi var dock dukiga och kom bara hem med saker vi behövde, samt några onödiga saker också så klart =)

Imorgon kommer killarna, så då ska vi försöka göra något roligt med dom. Å veckan därefter så är det ny huset som gäller. Vi får nycklarna på måndagen och sen ska vi tapetersa och lördag den 18e är det flytt. Sååå skönt det ska bli.

Höres om någon vecka.