Har en fundering gällande barn.

Hur kommer det sig att båda killarna vaknar 06.30 varje helg, lördag och söndag, dem kan inte sova en sekund längre. Men när det är måndag-fredag då är dem helt omöjliga att få upp. Inte vaknar dem 06.30 då inte.

Varför??
Hittade ett roligt quiz hos en blogg kompis.


You Are A: Lamb!


Peaceful and gentle, lambs have been used in religious imagery for millennia. Lambs are baby sheep, an animal tended by shephards since the dawn of history. As a lamb, you tend to stay together in a flock and graze on grassy land. Lambs don't mind being led and tend not to go off on their own.

You were almost a: Duckling or a Groundhog
You are least like a: Squirrel or a ParakeetOm du också vill prova

Igår på väg hem från handlingen så åker en stor bil förbi oss. Efter en stund så börjar det lukta klor, typ badhus. Konstigt. Vi kommer ifatt bilen å visst luktar det igen. Skumt. Undrar vad han har tankat med, kanske han varit förbi en sväng på badhuset och tankat där??

Jag har tjänstledigt 25% i 3 månader. Jobbar alltså bara 75%. Det är hur skönt som helst. Jag valde att söka tjänsledigt eftersom jag fortfarande inte är helt frisk ännu, men det går verkligen åt rätt håll, så snart så. Nu kommer jag orka med min lilla familj, ta hand om maken och barnen. Jag är sååå glad att jag fick tjänstledigt för en tid.

Vi har en pågående gardin diskussion på jobbet. Vi har ju flyttat och behöver nya gardiner. I början tänkte vi ha likadana gardiner allihopa, men det blir nog så att vi får ta olika. Jag ska lägga ut bilder på de olika alternativen jag fick från mina kollegor, måste bara få programmet till min mobil att fungera, så jag får över bilderna hit. På återhörande när det gäller gardinfronten.
I förrgår var vi och handlade. Jag blev så sugen på hamburgerkött till mina mackor, så jag köpte mig ett packet. Vi kom hem och det var dags att äta kvällsmat. Jag åt min goda goa macka med hamburgerkött, vad jag njöt. Efter en stund blev jag kall i ryggen, jag går ut och läser på etiketten, usch och fy. Det står "glukos-fruktos sirap (av vete)". Jag tål inte sådant, inte ens när det är så lite att det inte märks.

Är ju glutenallergiker och måste äta naturligt glutenfri kost, och då får jag inte äta sånt här. Får och får, klart jag får men jag blir ju så sjuk. När jag fått i mig en enda smula, ett dammkorn, eller ingeting av vetemjöl så har jag efter 3 timmar spytt som en gris i ungefär 5 timmar och sedan ligga kvar i sängen i några dagar.

Så min reaktion var ju att "om 3 timmar kommer allt upp och jag får ligga i sängen i 6 dagar". Jag och Josef bad för min mage, att inget skulle märkas. Jag gick och la mig. När 3 timmar gått så hände ingenting, jag fick inte ens ont i magen. Tack gode Gud!