Nu är Josef fast också, i dataspelet. 
Vi har barnfri vecka, så nu ska det spelas... Vi måste väl försöka turas om så det inte uppstår konflikter där hemma ;)
Barnen har fått sig ett dataspel som är hur kul som helst. Man ska bygga berg och dalbanor i en park. Man ska bygga upp hela parken, med allt med toaletter, bänkar, mekaniker, fontäner, glass stånd mm å så klart alla åkattraktioner. Det är super roligt. Det värsta är att jag fastnat i det, illa. Men det är verkligen hur kul som helst.

Jag gick från 300 besökare till 500, sen blev dem lite sura. Jag hade lite för lite städare, så det låg sopor och kräk överallt. Jag anställde fort några stycken städare och helt plötsligt hade jag 800 besökare.

Får se om jag hinner spela lite ikväll...

Har varit på barnvälsignelse för Viggo, Charlotte och Jonas bäbis.

   

Radion bryts av ett trafikmeddelande. "En olycka har inträffat i Uppsala i korsningen Fågelhagsleden och Thyco Hedinsväg, alltså en olycka har inträffat i korsningen Thyco Hedensväg och Fågelhagsleden. Det kan bildas köer och vara svår framkomlighet."

Visste inte att vi hade en Fågelhagsled här i stan

=)


Så här ser det ut på vår gata nu för tiden. Först så kom busshållplatsen upp, runt nyår (man kan se en liten grön pelare mellan träden). Denna gata är hela områdets parkeringsplats, så det blev förvirring när busshållplatsen kom upp. Folk parkerade i alla fall, på busshållplatsen, till följd av att de fick böter.

Sen så kommer nästa grej, gatugubbarna sätter upp dessa fina skyltar med att det är 30 km/tim på vägen, jätte bra. Men om ni ser placeringen på den högra skylten och sen placeringen på busshållplatsen, så kan man snabbt räkna ut att en buss aldrig kan stanna på sin plats, utan måste stanna mitt i gatan, smart.

Skyltarna kom upp på fredag eftermiddag, måndag när vi kom hem från jobbet så var den högra skylten borta. Kan tänka mig att en hel hög av arga busschaufförer ringt till gatugubbarna och klagat. Jaja, detta var rapporter från min gata i stan.
Nu är det länge sen jag skrev. Har verkligen inte hunnit, eller har rättare sagt inte orkat plus att jag inte vetat vad jag ska skriva.
Är ute och hälsar på föräldrarna idag. Josef och pojkarna är i stan. Jag har tagit mini semester på en dag, ska hem igen imorgon. Skönt med mini semester, det enda jag gör är att sova, men jag längtar verkligen hem till mina grabbar.