Som alla så har även vi, ett knökfullt förråd. Förrådet var fullt redan innan jag flyttade hit. Nu när jag flyttade hit så har vi då ett ännu mer knökfullt förråd med kartonger och grejer precis överallt, man kommer inte ens in genom dörren.

I förrgår fick Josef en snilleblixt. När han flyttade hit, för två år sedan så fick han ett gäng nycklar varav en som han inte hittat vart den gick till. Så i förrgår så kom han på att det kanske finns förråd uppe på vinden. Han gick dit och helt plötsligt så hittade han hela vinden full med förråd, bland annat då ett som är vårt. Det stod där alldeles ensamt och tomt. Det är i och för sig ett kallförråd, men ändå.

Det är ju hur bra som helst. Det är nästan dubbelt så stort som vårt nere i källaren, nu har vi helt plötsligt massor av utrymme. Så nu ska här flyttas kartonger. Nja, kanske inte just nu. Men det blir nog ett projekt till efter nyår. 

Väldigt bra med snilleblixtar
Nu var det ett tag sedan jag skrev (som en av mina vänner påpekade) ;) Det händer så mycket hemma, den veckan vi har pojkarna, så man hinner inte sätta på datorn. Men nu ska jag väl försöka skriva något.

Jag pratar i sömnen, det visste jag sen långt tillbaka. Vaknade en gång av att jag skrek ut "rör inte mina kastruller". Tydligen så gillar jag att laga mat lite mer än vad jag visste om ;)

Nu när man har Josef så blir det hyfsat uppenbart att man pratat, han hör liksom. Häromnatten så vaknade han av att jag låg och sa "ajajaj aj", han frågade vad jag gjorde och om jag hade ont någonstanns, då hade jag tydligen svarat "jag vet inte vad du pratar om" och sen blivit tyst. Han vände på sig och somnade om. 

Märkliga konversationer så där på småtimmarna. =)
Igår fick jag en supermysig överraskning.

Josef skickade via msn några meningar till mig när jag jobbade. Han skrev att han planerat en överraskning till mig på kvällen. Kl 18 skulle vi åka. När han hämtade upp mig från jobbet så fick jag ett kuvert med en inbjudan som han gjort.

Vi åkte till hotell Gillets relaxavdelning med bastu, bassäng och en iskall liten minipool. (skulle vara skönt, men jag hade nog uppskattat en bubbelpool istället.) Men det var hur mysigt som helst. Vi hade med oss fika/kvällsmat och satt vid ett fikabord med utsikt över gågatan (den nya vid nya gallerian) och bara njöt. Dem hade lite lugn musik i högtalarna och det bästa av allt var att vi var helt ensamma. Vilken lugn och avslappnad kväll jag fick tillsammans med min älsklings gubbe.

Tack älsklingen, du är det bästa som finns!!!!

Imorgon, alltså måndag, så kommer vår bröllopsannons finnas i tidningen Världen idag. Bara så ni vet, om ni vill spana in den.
=)

Längtar till jul, vill ta fram julkartongerna, julpynta, byta köksgardiner, tända ljus och ha allmänt julmys.

Satte just på lite julmusik. Josh Groban "Noel", vilken stämning.

Nu börjar julmyset på kontoret i alla fall. Kanske är lite väl tidigt att sätta upp sakerna hemma. Får hålla mig i 2 veckor till. Sen får julsakerna komma upp från källaren och fram ska adventsljusstakarna. Längtar...

None

Vilken vecka. Full rulle.

Vi har killarna, har haft dom i en vecka, dom åker till vänge imorgon. Det är alltid mycket med killarna hemma. Idag har jag suttit med äldsta killen och hjälpt till med läxan. Så otroligt skönt att man inte går i skolan längre, längtar verkligen inte tillbaka.

Vi lämnade in bilen för lagning i måndags. Kammremen är utbytt, vattenpumpen är utbytt och bromsklosar osv är fixade, å framförallt handbromsen är lagad. Känns bra att fått bilen fixad nu inför vintern.
 
Har börjat jobba 75%, det går bra =) är hur trött som helst, men det går ändå bra.
Vi fick många bröllopspresenter, det mesta av det var sådant som vi önskat oss, så som tallrikar mm. Sen får man ju alltid sådant som man inte önskar sig, men vi fick inga "konstiga" saker som tur var. En sak som vi inte tänkt på var elprylar. Vi fick ett presentkort på Elon. Vi visste inte vad vi skulle köpa där, vi har det absolut mesta man kan ha. Men så kom vi på att vi inte hade någon toast. Så vi åkte och köpte en, så här fin är den, å idag har jag gjort mackor och bara myst.