När jag var ute hos föräldrarna i söndags, firade mors dag, så hände något oväntat. På väg hem, efter deras brevlådor så springer ett Lodjur mitt på vägen. Min första tanke var "vilken galet stor räv", men det var ingen räv. Det var ett Lodjur, den hade spetsiga öron, lång svans med en mörk bit på slutet, definitivt ett Lodjur. Lodjuret sprang in mot skogen och ställde sig i skogskanten. Jag stannade bilen. Lodjuret stod kvar. Jag tog upp mobilen för att ta kort. Precis när jag tröck på knappen sprang Lodjuret in i skogen och allt jag fick med på bilden var en bit av skogen.

Så här ser ett Lodjur ut. Den andra bilden är min bild. Man kan nog faktiskt se en bit av Lodjuret, i mitten av bilden är det en skymt av lite brunt. 

   

Igår var sista dagen på ett tag som min bil rullade i stan. Har ställt av den över sommaren. I höst ska den lagas och fixas till, men för tillfället står den still.
 
Så här fin blev den efter min tvättning och lite omhändertagande.

Jag har sagt det förut men jag säger det igen, för det är verkligen sant. Jag har världens bästa fästman!!!

Han har jobbat kvällar denna veckan. Det är inte så jätte roligt eftersom vi inte träffas något då. Så idag hade vi bestämt att vi skulle äta lunch tillsammans. Då hade han gjort iordning en picknick. Sallad med skinka och kräftor, juice å till efterätt, vattenmelon och varsin bit daim. Vi åkte ut till Gamla Uppsala och satte oss vid ett bord och bara myste. Solen värmde och det känns som att sommaren är på väg.

Lycklig
Jag hittade en hemsida via någon annans blogg, där man kunde värdera sin blogg. Så här blev resultatet. Ganska roligt på något sätt.

Oj oj, en stor puck på listan över "att göra" inför bröllopet är ju oftast att hitta sig en klänning. Jag var med mamma till en butik för någon vecka sedan och prövade massa klänningar. Två av dem var mer intressanta än dem andra. Bara det att en av dem var lite för mycket för min smak. Den var jätte fin och jag blev hur snygg som helst i den (om jag får säga det själv) MEN, den hade ett jätte släp som gjorde att jag slog bakut.

Någon dag senare så strökollade jag lite på annonser på bröllopstorget och där var klänningen, utan släp.. What? Hur bra kan det bli? Jag kontaktade hon som sålde klänningen och igår var jag och provade den. Den satt perfekt. Jag köpte den på en gång.

ÅÅÅåååhhh så skönt. Jag har en klänning, jag har en klänning...

(jag vill inte visa någon bild på den, men den är verkligen jättefin och helt i min smak)
Läste i nån tidning på nätet att Fragglarna ska bli biofilm, typ musikalstuk. Oj vilken lycka. Fragglarna var så otroligt spännande när man var liten. Jag minns dem små supersöta dosarna som byggde en massa grejer, typ broar å sånt. Å skräphögen, den var jag livrädd för. Måste ju bli en bra film och den ska jag gå å se på bio.

fragglarna
Vilken härlig helg. Har suttit i solen lite grann, men utan en badplats i närheten blev det lite väl varmt. Några småpromenader till affären för att köpa en glass gjorde att det kändes som riktig sommar.

Igår gjorde vi våra inbjudningskort klara. Vi satt hela dagen igår och vek, klippte, limmade, stämplade och allt sånt där. Jätte roligt. Å dem blev jätte fina.
Då har gräsklippar säsongen börjat, värdelöst. Jag tål inte gräs, blir alldeles rinnig i näsan och nysig och kliig i ögonen. Det är egentligen när gräset blommar som jag får jobbigt, men även när folk klipper gräsmattorna. Igår börjades det klippas gräsmattor.

Sitter hemma hos Josef, vi ska åka ut till mina föräldrar och fira pappa, han fyller år. Det ska grillas å ätas tårta. Killarna sitter och kollar på en barnfilm, själv har jag sett den tidigare, den är inte riktigt så bra så att det är roligt att se den en gång till, så jag hänger lite på internet.

Snart ska det börjas göras inbjudningskort. Vi har köpt papper och stämplar och band och allt sånt man behöver. Vi har börjat på en text, ska bara hitta en bra text font, typ, som vi blir nöjda med. Sen ska det skrivas ut och  börjas pyssla. Får nog ringa in systrar och blivande svägerskor om hjälp.

Josef ska jobba 4 kvällar/nätter i rad. Segt. Vi träffas idag och sen blir nästa gång på fredag.  
:( Det känns som en evighet.