Jag hittade detta testet på min vän Karins blogg, så jag blev så sugen att testa själv. Så här gick det.
Igår var jag och handlade, i och för sig inget ovanligt. Men jag använde en sån där inscannings blipp maskin. Jag har gjort det någon gång förut. Men igår så betalde jag via en sån där stolpe, utan personal, finns på Kvantum. Man sätter maskinen på en stolpe, går till en annan stolpe och drar sitt ica kort och svarar på några frågor, tex om allt gått bra och beloppet stämmer osv. Sen godkänner man köpet och tar sin kasse med mat och går därifrån. Jätte konstig känsla att gå igenom kassan, kändes nästan som man stal kassen, fast ändå inte, för jag hade ju betalt, men känslan var ändå skum. Jag var lite nervös att någon i kassan skulle haffa mig för att inte betalat, så jag hade kvittot i handen och liksom viftade lite med det, så att dem verkligen skulle se att jag betalat.

Det var roligt men ändå läskigt
Jag har världens bästa fästman!! Ville bara berätta det =)

Vilket skumt väder vi har förresten. Imorse så var det ju massor av snö ute. På väg ut till bilen funderade jag på om det skulle vara mycket snö att sopa av bilen. Å så kommer jag fram till parkeringen och ser att min bil nästan inte har en enda snöflinga på sig. Alla runt omkring var helt övertäckta med snö, men inte min. =) På fönsterrutan sitter ett litet hjärta. Det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg. Oj så glad jag blev. Josef är verkligen bäst
Melodifestivalen... Vi kollade i lördags. Idag har en av låtarna fastnat i hjärnan, enda sen i morse. Håller på och går upp i limningen. Det är Christer Sjögrens låt "I love Europe" som snurrar i hjärnan. Nu måste jag sätta på lite musik så låten försvinner, det är ju inte den bästa av låtar direkt...
Idag har jag varit slö, har inte gjort något. Har lyckats laga mat. Annars har jag åkt hem till Josef. Han är i och för sig och jobbar, så jag är alldeles själv. Känns lite konstigt att vara här när inte Josef är här. Men oj så skönt det är att bara ta det lugnt och bara slöa. Ska nog stänga av datorn nu och sätta mig och läsa lite, så går tiden snabbare och helt plötsligt borde Josef slutat jobbet.
Josef jobbar kvällar denna veckan, räknade ut i tisdags att vi inte skulle ses på 78 timmar, usch. Så vi kom på att vi kunde luncha idag, så det gjorde vi, vilken lycka. Nu är det bara 47,5 timmar kvar tills vi ses igen.

Ska nog åka hem och sätta på mig mina mysbyxor och gosa ihop mig i soffan och läsa lite i min bok. Kan rekommendera David Baldacci, gillar hans böcker grymt mycket.

Måste kanske i och för sig dammsuga lite först, men det går ju ganska så snabbt. Sen ska jag mysa.
Läste på en väns blogg, ett test för att kolla om man var en svensson. Jo men visst vart jag det.

Ditt efternamn slutar på -son [  ]
Du känner någon som har samma förnamn som du [ X ]
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du [  ]
I din familj är ni 2 barn [  ]
Du bor i villa [  ]
Du bor i en tätort [ X ]
Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla [  ]
Du har egen mobiltelefon [ X ]
Dina föräldrar har gift sig [ X ]
Din mamma är yngre än din pappa - fast bara sju månader [ X ]
Din pappa heter Lars [  ]
Din mamma heter Anna [  ]
Din familj har en Volvo [ X ]
Din familj har en silvergrå eller röd bil [ X ]
Du har tillgång till Internet hemma [  ]
Du har ett eget rum [  ]
Du har varit utomlands minst 2 gånger [ X ]
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna [ X ]
Du har varit i Grekland [ X ]
Du har varit på Öland minst 2 gånger [ X ]
Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger [ X ]
Din familj har en husvagn [  ]
Ingen av dina föräldrar röker [ X ]
Din pappa är lite lätt överviktig [ X ]
Du idrottar flera dagar i veckan [  ]
Du har husdjur [  ]
Du får månadspeng [  ]
De flesta i din familj är blåögda [ X ]
Du äter på Mc Donalds [  ]
Du följer Melodifestivalen [ X ]

Multiplicera antalet X med 3 för att få fram hur många % Svensson du är.
Louise är 16 x 3 =48% Svensson.

Illa, var mer "normal" än jag trodde...
Hörde i korridoren igår. "What can I do you for?"

Öhhh, vet inte riktigt hur man ska tolka det. Hoppas att det var "What can I do for you?" som han menade.

I lördags var det dags för 10års återträff sen vi tog studenten. Vi var ett glatt gäng på 21 personer som kom. Jätteroligt att träffa alla och höra vad alla gjort de senaste 10 åren. Endel har man ju sett till lite nu och då och några har man inte sett på 10 år. Tog lite bilder av blandad kvalite. Får lägga upp några imorgon, ska försöka komma ihåg att ta med kameran hit.

Det var lite konstigt. Jag har aldrig gillat att stå inför folk och pratat, får hjärtklappning och blir alldeles darrig. Jag trodde nog att såna symptom skulle försvinna på 10 år, men näe då, jag blev lika nervös. Fast denna gången lyckades jag säga vettiga saker och förklara vad jag gjort på mina 10 år.

En riktigt lyckad eftermiddag som tog slut vid 1 tiden på natten efter mycket pratande och många skratt.