Hoppas ni inte fick en chock av mitt förra inlägg. Tycker bara det är så illa tråkigt att må så dåligt. Har ju typ en kropp som motarbetar mig och det är inte alltid så trevligt.

Mår nu i alla fall bättre. Har inte orkat gjort något idag heller men jag har hållt mig vaken hela dagen i alla fall. Ska till jobbet imorgon och jobba några timmar. Ska bli skönt att få komma ut lite.

Måste även skicka ett tack till mitt jobb och mina kollegor som fixar och donar och grejar på jobbet när jag blev så sjuk. Tack!

Nu ska jag äta lite kvällsmat. Sen ska jag läsa lite i boken jag läser och slöa lite framför tvn för att sedan lägga mig tidigt.

Över och ut

=)
Då har det varit kanonväder i helgen. Josef var ledig denna helgen och vi tänkte njuta av sol och bad. Vi åkte till Fjällnora i lördags. Galet varmt det var =) så skönt. Mitt i alltihop började jag må ruskigt konstigt. Vi hade gjort maten själva men någonstanns måste det smugit sig i lite värdelöst gluten. Mitt på badstranden började jag spy å spy å spy. Josef gjorde en hjälteinsatts och släpade mig därifrån och fick hem mig. Slutade spy efter 2 timmar (så kort har jag aldrig spytt tidigare, så det är väl positivit i allt värdelöst). Sen har jag legat här hemma. Fick feber på kvällen. Igår mådde jag pyttelite bättre, låg och sov hela dagen men fick i alla fall i mig lite mat och hur mycket dricka som helst. Fick feber igårkväll också, kanske vätskebrist. Så idag köpte Josef vätskeersättningspulver, skitäckligt men jag har snart fått i mig allt. Idag har jag inte gjort något heller, har inte orkat. Men blir helt utslagen. Tror jag ska starta en kampanj mot gluten. Utrota allt gluten i världen. Utan Josef hade jag inte orkat med den här helgen. Det är så otroligt jobbigt. Vill inte ha den här sjukdomen. Helt värdelöst. Tack tack tack Gud för att jag har Josef!!!!

Det är snart konferens å det börjar kännas i luften. Ute springer serviceavdelningen runt och sätter upp tält, givetvis med en massa frivilligas hjälp. Ute är det även galet varmt, det brukar bli det när det är konferens mitt i sommaren. Det där med pool kanske vore en ide som skulle löna sig ekonomiskt, kanske ska föreslå det inför nästa års konferens. ;)

Annars så börjar temperaturen på kontoret stiga också, både fysiskt och bildligt. 28 härliga grader, tur att jag har en fläkt. Listor börjar ta form, kassaapparaterna är på väg, knappar till kassaapparaterna är utskrivna, ska bara klippas ut och sättas fast på apparaten, högar börjar bildas.

Nästa vecka är det mer, ännu mera högar, nästan så att man tappar ordningen och blir lite förrvirrad för någon timme. Men det brukar alltid lösa sig bra tillslut, behålla lugnet är väl ett viktigt uttryck i såna här tider.

Annars då. Jo det är 53 dagar kvar

Idag är det 58 dagar kvar till dagen med stort D. Ska bli så roligt och spännande.

Listorna verkar aldrig ta slut dock. Jag och Josef ska ner på stan imorgon igen, var där förra veckan och betade av en lista. Tro det eller ej, men denna veckan är det en ny lista med nya grejer och den är ännu längre.

Sara på mitt jobb ska gifta sig någon vecka innan mig, riktigt roligt. Vi brukar prata bröllopsgrejer på endel av våra fikaraster. Tårtor, recept, brudpar tips, ni vet dem som är överst på tårtan, med mera. Jätte kul att dela ideer och få tips från någon som gifter sig runt samma veckor som en själv.

Ska kolla lite på Golden Leuge galan på tv sen är det nog dags för sovdags, måste samla lite krafter tills morgondagen.

Har jag sagt att jag köpt skor? Det har jag i alla fall, förra helgen. Dem är jättesnygga har höga klackar, å jag kan gå i dem utan att falla ihop i en hög.Satt på en parkbänk i centrum i lördags och såg denna skylt. Jag och Josef insåg att antingen har huset sjunkigt eller så har gatan vuxit på höjden.
=)
Läste precis i aftonbladet att bloggandet är den nya hälsofaran. Tydligen så har två amerikanska proffsbloggare avlidit pga stressen och pressen dem haft från sin blogg och dess läsare mm. Tror inte jag har några tendenser till att avlida. Känner ingen press vare sig från bloggen att jag måste skriva eller av dem som läser. Har i å för sig varit hyfsat dålig på att skriva de senaste veckorna, men har man semester och/eller det är semestertider på jobbet så har man annat för sig.

Idag firar jag och josef 1 år. Tänk att vi varit tillsammans i 1 år. Galet vad tiden går fort. Måste bara än en gång säga att Josef är det bästa som finns. Förstår inte hur jag levde innan jag träffade honom =)

Andra saker som går fort. Bröllopstider, 64 dagar kvar. Å vad jag längtar, men oj vad mycket det är som ska hinnas med. Har en lång lista på saker vi måste göra i helgen, typ köpa skor, fixa kläder till Josef, skriva önskelista, kolla på ring mm. Ska bli skönt att bocka av lite saker på listan i helgen. 
Har fortfarande semester. Så skönt. Har varit en vecka i Israel med min lilla syster. Vi bodde i Netanya och badade massor. Det var galet varmt, 35-40 grader och i medelhavet var det inte sämre, 27 grader, nästan så att man inte vart svalkad när man badade. Vi bodde i ett lägenhetshotell precis vid vattnet.
Målet med hela resan var en av mina bästa vänners bröllop. Magdalena, för er som vet vem hon är. Hon var så fin och söt och bröllopet var trevligt, med god mat, tal, någon lek och mycket glädje. Allt med utsikt över sjön Gennesaret, så vackert.

Nu har jag kommit hem och har flyttat på riktigt. Alla mina saker flyttade innan resan, jag bodde hos min syrra i några dagar, men nu har även jag flyttat på riktigt. Jag bor nu hos Josef, han bor hos sina föräldrar, men det tror jag att jag sagt tidigare i min blogg. Det är i alla fall skönt att börja komma till rätta igen. Det är i å för sig fortfarande lite småkaos med kartonger lite här och lite där. Men snart så är dem upp packade också.