Josef och jag har förlovat oss!!!
Igårkväll i Sigtuna bytte vi ringar.
Oj, så lycklig jag är, det är obeskrivbart.
=)
Satt förra veckan och funderad på vad jag skulle skriva, kom fram till att det inte händer så mycket som är roligt att skriva om. Eller rättare sagt, det händer massa roligt, men det är inget jag vill skriva om. Men så en dag, helt plötsligt så började saker att hända.

Jag hade tvättstugan i onsdags, det är ju ganska så vanligt att ha. Men denna gången hände något galet.  Måste säga att jag hade Milo hemma hos mig på fika också, så även hon fick lite dramatik. Tvättstugan är väl från tidigt 50 tal (det är den inte, men den känns galet gammal). En av maskinerna centrifugerar inte, utan man får ta ur tvätten och lägga den i en separat centrifug. Då droppar tvätten ordentligt. Jag la i min tvätt i centrifugen precis som jag brukar och stängde locket. Jag tröck på knappen men inget hände. Skumt. Jag försökte några gånger till och tillslut stängde jag av strömmen på strömbrytaren på väggen, satte på igen, men ändå fungerade inte centrifugen. Jag ringde Milo, som satt i min lägenhet, så hon kom ut och funderade också. Efter mycket om och men så såg vi att sladden inte satt i ordentligt i strömbrytaren på väggen, den var liksom halvt urdragen. Vi försökte trycka in den igen, men eftersom det inte är någon vanlig stickkontakt utan en fast installation så kan man ju inte göra så mycket. Locket gick i alla fall fortfarande inte att få upp, så där låg mina kläder alldeles genomblötta och inlåsta.

Jag fick ringa ett sånt där akutnummer och 3 timmar efter att jag lagt i min tvätt så kom det en kille och skruvade bort hela baksidan på centrifugen, tröck på en knapp och upp for luckan. Akutkillens kommentar var "näemen, här var jag i helgen och hjälpte en annan att få ur sin tvätt ur centrifugen". Stabilt AP, bra att ni lagar maskinerna när dem är trasiga och felanmäls!! Jag ringde till dem dagen efter och berättade att dem borde skruva i sladden i väggen, dem blev glada att jag hade hittat felet. Vilka nötter :)

Jaja, jag fick i alla fall ur min tvätt. Hängde den hemma över badkaret på en tvättställning, sen gick jag och la mig. Nu är den i alla fall torr, men det tog ett dygn för den. =)

Börjar bli ruskigt trött på det här vädret, det är ruskigt jobbigt. Jag behöver solen eller i alla fall lite ljus. Som det är nu så är det ju nästan olidligt. Skulle gärna byta ut detta vädret mot -20 och snö, men då är det väl mest snön som lockar.

Läste i nån tidning för någon dag sedan att i december månad så fick växjöborna bara 20 min sol, på hela månaden. Så illa var det inte här. Jag satt och funderade på det här med 20min sol. Säg att det lyste 20min på raken, alltså alla minuterna på en dag. Undra just vad folk gjorde de 20min. Jag hoppas verkligen att de tog vara på dem och gick ut och njöt. Inte att de satt på något kontor någonstanns, kanske utan fönster eller än värre, ryggen mot fönstret och missade hela soltiden den månaden. 

Deprimerande värre om man valde att stanna inne och så här i efterhand inse att det var då som solen lyste och ingen annan gång på hela månaden...

Tur att jag inte bor i Växjö

Jag klagade ju för nån gång sedan över mina grannar som spikade och borrade i väggen mitt i natten. Igår var dem min räddning. Det var i å för sig på morgonen de höll på denna gången. Jag var så trött när klockan ringde att jag stängde av den i sömnen och sov glatt vidare. Vaknade klockan 8 av att grannarna höll på och bankade i väggen. Tur var väl det, hade dem inte bankat hade jag sovit till säkert 11 taget. Det var igår. Mitt jobb börjar 8. Jag kom 8.55 tack vare mina grannar. Tänka sig att dem var bra att ha i alla fall.
Då var det nytt år, 2008.

För att summera 2007 så har det varit mitt livs bästa år.
Jag har träffat Josef, det är helt galet roligt. Sen har jag nästan blivit helt frisk. Om man tänker på januari-07 och nu, så är det en skillnad på natt och dag, så skönt. (även fast jag har en bit kvar så är det ändå så mycket bättre nu)

Har inte tänkt ut några nyårslöften, tycker det är lite larvigt. Man håller dem ju i alla fall inte. Och varför ska man bestämma sig för en massa saker just på nyår. Man kan ju lika gärna bestämma det på påskafton =) Näe då, men det blir i alla fall inga nyårslöften för mig.