För er som har följt min blogg sen jag startade den kanske minns att jag ojade mig för något år sedan för en sifoundersökning jag fick. I förrgår damp det ner en ny sifoundersökning i min brevlåda. Inte lika omfattande som den tidigare, men ändå tillräckligt för att kräva endel tankearbete. Undrar hur dem kom på att jag skulle väljas ut som svarande. Nu sitter jag och funderar över en massa skumma frågor. Om jag skulle byta jobb, skulle jag kunna tänka mig att jobba på Coop, Ica Kvantum, Ica Maxi, Hemköp, Lidl, Netto mm mm och har dem ett bra miljötänkande osv. Nu handlar det inte bara om mat, utan även glasögonaffärer, klädaffärer, sportaffärer, teknikaffärer mm. Dags att fara hem och kryssa i lite fler rutor, är på sida 5 av 15. Om nån dag är jag säkert färdig =) 

Imorse så slog min trippmätare på bilen om till 16000mil, ett stort ögonblick i den lilla bilens liv.
Har tänkt på det här med begreppet semester.
Jag tycker nog allt att vi borde ha lite mer semesterdagar om året. Tänk om man kunde ta en vecka i mars, fem på sommaren, en på hösten och två över jul och nyår, det skulle bli nio veckor totalt. Vilken lyx det skulle vara. =) Men det är ju klart att det inte skulle fungera, vem skulle jobba alla dessa veckor när alla är på semester. Jaja, nog av drömmeri, men nog är det en skön tanke att tänka.

Jag längtar i alla fall till min semester i sommar. Ska åka till Israel. En av mina bästa kompisar gifter sig där, så jag ska dit och gå på bröllop, spännande.

Näe, nu ska jag sluta tänka på kommande semestrar. Nu är det dags för helg, jag ska njuta hela helgen.
Jag var ute och gick en bit på min lunch i torsdags. Det var solsken, kallt i luften, men solen värmde skönt. Helt plötsligt så flyger en fjäril förbi. Värsta vårtecknet. Fast jag tror nog att den stackarn frös ihjäl i helgen, när det blev så illa kallt.

Det är så otroligt skönt att det börjar va ljust på morgonen och nästan ljust när man går hem från jobbet. Det känns som att vi går mot ljusare tider ;)
Igår fick jag med mig en matlåda från Josef, det var hemmagjord pizza. Jätte gott!! Jag glömde att ta med mig burken när jag gick därifrån. Så den tillbringade natten i personalrummet. Idag när jag gick ner för att hämta den så stod en likadan burk där, fast locket var lite mörkare och burken var trasig. Usch, jag fick nästan rysningar i ryggraden, pinsamt att tappa bort burken eller än värre, att den gått sönder. Så tittar jag lite till, å där, på en annan bänk stod Josefs burk. Tur, den hade inte förvandlats över natten. Så nu ska jag ta hem den och ge tillbaka den till Josef.

Jag fick ett grattis till förlovningen av en frivillig. Han är gammal och hur cool som helst. När jag gick därifrån så sa han "Det är bra att tjejerna blir tagna" Klockrent. Han är bara för skön.

Nu ska jag hem och tvätta... Hoppas dem lagat centrifugen.

Alla har alltid sagt åt mig att jag har ett stillasittande jobb och till viss del kan jag hålla med dem. Men jag tycker ändå att jag rör mig ganska så mycket på jobbet, för att ha ett kontorsjobb.

Josef hittade en stegräknare hemma hos sig, så jag lånade den en dag. Jag satte på den när jag kom till kontoret på morgonen och stängde av den innan jag satte på mig jackan för att gå hem. Jag fick ihop 5835 steg. Det tycker jag är ganska så många steg för att ha ett stillasittande jobb. Eller hur?! Det stod att det var 3,7km, men nu hade jag inte ställt in hur långa steg jag tar. Jag har inte räknat ut om det stämmer. Men det är ju ändå en bra bit.