Önskar er alla en riktigt God Jul !!Ps. Har inte skickat några julkort, bara så ni vet varför ni inte får. Kanske får skicka två nästa år ;)
Så här ser mitt nya kontor ut.

           

    Annars rullar livet på. Alla julklappar är köpa, förutom till Josef. Å han är en svår nött att knäcka, vet verkligen inte vad jag ska köpa till honom. Får komma på något och köpa något på måndag eller tisdag. Vi har kompledigt då =) lång jul blir det.
Har sen lunch, visste inte vad jag skulle göra, men en kollega sa "skriv en blogg", så det gör jag.

Fick mina första böter förra veckan. Illa, men ändå lite roligt, fast mest illa. Hade parkerat på en parkeringsplats som krävde tillstånd. Jag hade tillstånd, men det var 1 år för gammalt. Hm. Josef tyckte inte det var roligt, det tycker ju inte jag heller, fast ändå lite roligt, det är ju ändå mina första böter i livet.

På jobbet har vi bytt kontor. Jag satt förut i en stor barrakliknande husgrej även kallad parkvillan. Där har jag suttit ända sedan jag började jobba, för 7 år sedan. På eftermiddagarna har vi inte haft någon luft, det har liksom inte funnits någon ventilation. Men nu, nu har alla avdelningar som suttit i parkvillan, börjat flytta ut och in i stora huvudbyggnaden, så även vi. Vi flyttade kanske för 2 veckor sedan. Vilken skillnad det blivit. Även om mitt rum är mindre så känns det ändå rymligt och luftigt. Jag är jättenöjd och glad. Får ta något kort kanske så ni får se mitt fina lilla krypin.

(sara, det är ditt rum jag fått) =)
Med barn kommer det lite nya prioriteringar i livet. Dem för även med sig lite annat tex att barnprogram är viktigast i livet. Å nu är det även slut med slötittandet framför tvn, man måste ju vara ett gott föredöme :) (i alla fall varannan vecka) hehe.

För någon dag sedan hyrde vi en barnfilm. Pojkarna blev så glada. Dem älskar filmer. Det blev "Den magiska leksaksaffären". Riktigt gullig och rolig. Den var med människor, jag måste säga att jag börjat tröttna på animerade filmer. I alla fall. Det kommer en revisor till affären. Föreståndaren tror att det heter rävfisen, så i resten av filmen kallas revisorn för fisen. Till pojkarnas förtjusning. Dem är verkligen lättroade de små söta pojkarna.