Sitter framför datorn, näehä. I alla fall, jag ska betala räkningarna. Hur tråkigt som helst, speciellt när man har en elräkning och den känns helt onödig, pengarna hade jag hellre lagt på bröllopet. Jaja, sånt är livet, jag använder ju el så visst det är väl bara att betala.

Annars går bröllopsplanerna bra. Det finns ju massa saker kvar så klart men mycket är gjort.

Klänning fixad
Josefs kläder fixade
Maten fixad
Tårta fixad
Dekoration fixad

Kvar att göra är
Fotograf till kyrkan och festen

17 dagar kvar =)

I förrgår kom Josef hem med en present till mig. Pennor. Jag fullständigt älskar pennor. Jag blev så glad att jag skrek ett glädje tjut. Se så fina dem är. =)


Gabrielle har varit på turne i europa med kyrkans ungdomar. Vi brukar ha som tradition att köpa hem lite småsaker åt varandra när vi är utomlands. Det händer ju inte varje gång, men nån gång ibland. Jag fick en jätte fin väska. Jag älskar väskor också.


Så den här veckan har varit trevlig.

För er som älskar halsband, vilket jag också gör, så har Frippan en tävling.

Nu var det ruskigt länge sedan jag skrev. Jag gick hem från jobbet en torsdag eftermiddag. Jag var så trött att jag knappt visste vad jag hette. Fick nån infektion i halsen, trodde jag. Träffade en doktor på söndagen, han sa halsfluss, fick penecellin. Pencelinen hjälpte inte. Torsdag gick jag till doktorn igen. Det var körtelfeber. Är fortfarande trött, jätte trött. Blir hemma ett tag till. Ordinationen för körtelfeber är vila, så det gör jag.

Jag orkar inte skriva och förklara hur jag mått, men jag har mått skitdåligt för att uttrycka mig snällt. Men nu är jag på väg tillbaka. Sakta men säkert. Skönt.
Snart är det bröllop, 39 dagar kvar.

Snart är det OS, 2 dagar kvar.

Snart är det helg, 2 dagar kvar.
plus att det är kompledigt i 2 dagar, så helgen blir 4 dagar lång =)

Snart är jobbdagen slut, 1 timme kvar.

Snart får jag sova, 6 timmar kvar.
31 grader igår, idag är det bara 27 på kontoret, så idag är det svalt och skönt.

En va mina kollegor har slutat, sorg.

Har min tröja hemma, orutin, det börjar ju komma in lite kallare väder. Tror jag hade behövt min tröja när jag ska åka hem. Igår hade jag både tröja och paraply i bilen, som tur var hann jag sätta mig i bilen och köra en bit innan ovädret kom.