Det är ju seminarium här. Vi jobbar som en vanlig vecka, alltså ingen röd dag här, samt lördag. Det är okej, det är ju seminarium. Alltid lika roligt när det kommer massa folk utifrån både sverige och utlandet.

Men.... Idag har jag gått runt och trott att det varit torsdag, det känns i kroppen som en torsdag, det är ju faktiskt egentligen onsdag och eftersom jag jobbar lördag så skulle man ju kunna säga att det är tisdag. Det blir en låååång vecka det här.

Nu ska jag hem till svärföräldrarna och äta lite valborgsmässoafton mat. Sen ska jag hem och kasta mig ner i sängen och sova en massa timmar. Ska nog kolla in nån brasa, kanske blir på tv i år.

=)

Då var det måndag igen. Helgen har varit både bra och dålig. I lördags åkte jag och josef runt och kollade i affärer. Vi hade riktigt trevlig och mysigt. Vi hyrde en film till kvällen och åkte hem till josef för att ta det lugnt.

Lite senare under kvällen så började jag må så illa dåligt, (nu ska känsliga läsare sluta läsa, fortsätt till nästa stycke), en minut senare hänger jag över josefs toa och tokspyr. usch och fy. Någon gång under dagen har jag fått i mig gluten. GLUTEN, denna hemska värdelösa matprodukt. Jaja, jag hängde där på toan några fler gånger.

Stackars josef. Men han gjorde det grymt bra, tog hand om mig och hjälpte mig så gott det gick i en sån situation.

Söndagen gick åt för att försöka komma i form igen. Å nu är det måndag. Som tur är så har jag hämtat mig snabbt,, förra gången jag fick i mig gluten var jag utslagen i en vecka.

Jag var och besiktigade bilen idag... Ganska så roligt på sitt sätt. Eftersom bilen ändå har några år på nacken (31år) så väcker den ju lite uppståndelse. Jag fick 2 gubbar som tittade på den istället för 1. Dem gick runt och pratade och gav mig lite tips ang skötseln av den.

Det tråkiga i fågelsången är väl att den inte gick igenom. Har 5 saker att åtgärda inom 1 månad för att få fortsätta köra med den. 3 av dem har med min koppling att göra. Den vill inte riktigt fungera om man inte trixar lite med den. Jag vet ju hur man trixar. Men killen på besiktningen fick inte till det alls, han fick inte ens i första växeln och inte backen heller. Inte bra inte, speciellt inte när man ska köra både framåt och bakåt...

Jaja, det blir bara att kolla vad det kostar att laga allt och värdera om det är värt att laga eller om det är bättre att sälja/skrota bilen... Nu ligger bilen allt risigt till. Jag kanske får skrämma upp den lite, så kanske den lagar sig självt.
Då har våren äntligen kommit på riktigt. Det är så skönt att känna att solen värmer, även om vinden fortfarande är lite kall.

Vårens tecken är väl när alla grusuppsugningsbilar är ute och kör å det bara ryker damm om dem. Jag hade tänkt att tvätta min bil, men jag väntar nog till allt damm lagt sig. Det blir ju lite onödigt jobb annars.

Ett annat tecken är väl att man måste köpa sig ett par vårskor. Jag gjorde det i lördags.

Så nu är våren här på riktigt.

Snart är det sommar och då är det dags för gräsmatteklippning igen, fast bara kanske en gång denna sommarn, sen flyttar jag och dit jag ska flytta behöver jag inte klippa någon gräsmatta, skönt.
För alla er som läser min blogg vill jag nu berätta att jag varit sjuk i typ 2 veckor (en dunder förkylning) och inte kommit åt någon dator. Därav har mina inlägg uteblivit. Men nu börjar jag äntligen friskna till, så snart ska jag väl skriva något trevligt också.

Höres
Då var det 1a april.
Det är riktig vår ute, på riktigt denna gången. Så skönt, så jätte skönt.
Än så länge har jag inte blivit lurad heller, tror kanske att jag klarar mig i år.

För något år sedan gick jag på Unt:s aprilskämt. Dem skrev att studenter nu skulle kunna flytta in på slottet i små studentlägenheter. Jag tyckte det var en alldeles utmärkt idée, kul för de studenterna. Sen kände jag igen tjejen som påstods vara först att flytta in, hon fanns med på bild, hon är en av syrrornas kompisar. Så det gick jag på. Insåg ju efter någon dag att det inte kunde stämma.

I år är jag mer förberedd, jag vet i alla fall att det är 1a april.