Har i flera veckor gått runt och funderat på att jag måste klippa min häck, den går runt min uteplats. Den är väl fin och så där, bra att ha, för insynen osv. Men den har växt över sommaren. Det är väl helt normalt, men lite jobbigt. Har ingen häcksax, bara en liten knipsare och hade jag använt den skulle det väl ta en vecka att komma sig igenom häcken.

Igår när jag kom hem från jobbet så har AP varit och klippt häckarna i hela området, inklusive min.

Lycka!!!

Vaknade igår morse, 17.9 grader i rummet. Brr... Genomsnittsvärmen under helgen har nog varit runt 18.4 grader. Det var länge sen jag frös så mycket. Hela helgen har varit galet kall. Gått runt i hur mycket kläder som helst, strumpor och 2 raggsockar men fick ändå två isbitar till fötter.

Har ringt och felanmält det idag till AP, de tyckte att jag hade lite väl kallt "20 grader bör du i alla fall ha" jo, jag håller med. Hoppas de får igång värmen idag. Det är jobbigt att frysa så mycket.

Tur som jag har så har jag Josef, han kom och värmde upp mina iskalla tår igår. Så skönt.

Då var det äntligen helg. Längtar till sovmorgonen imorgon...

Måste försöka hitta på något trevligt i helgen. Josef är bortrest... Måste nog aktivera mig på något sätt så jag inte sitter och längtar ihjäl mig.

=)
Sitter kvar på jobbet.... Kom försent imorse så jag har jobbat ikapp lite förseningstid.

Jag går in lite då och då på bloggen för att kolla om jag får några trevliga kommentarer. Jag får inte så många kommentarer konstigt nog. Man kan se statistik på hur många som är inne på bloggen och kollar. Jag har väl i genomsnitt 6 st olika människor per dag som kollar min blogg, sen så är ibland samma personer på bloggen flera gånger samma dag. Men om 6 personer läser den, hur kommer det sig att man bara får 2 kommentarer på 1 vecka?? Något jag funderade över en kväll när jag inte riktigt somnade på en gång. Helt onödigt funderande, jag menar, vad spelar det för roll... men men... Måste väl tillägga att jag själv är helt sämst på att kommentera bloggar osv, så ingen skuld till er.

Ska nog plocka ihop mitt pick och pack och fara hemmåt. Börjar bli lite trött i huvet efter en hel dag av bokföring och papperskopiering...

Igår firade jag och Josef 2 månader tillsammans. Det var mysigt och trevligt.

Igår kväll hände något skumt. Bakgrundsinfo först. Min ytterdörr är lite trög, man får ta i för kung och fosterland för att kunna stänga den och sen för att den ska hållas stängd så måste man låsa den å då får man ta i lite till. Det har varit så sen jag flyttade in. I alla fall, igår när Josef skulle gå hem så tänkte jag stänga dörren. Man brukar ju göra det. Jag tar i och vips så har jag hela handtaget i handen och dörren fortfarande öppen. Höll på att ramla baklänges, eftersom man får ta i så mycket och nu då handtaget släppte. Som tur var så hade inte Josef hunnit ut från trappuppgången så han fick komma tillbaka. Vi satte ihop handtaget och sen fick Josef knuffa dörren hårt så jag kunde låsa.

Skumt. Har felanmält det imorse, så jag hoppas de har varit där idag och lagat handtaget. Annars får jag väl be någon granne att trycka igen dörren medan jag låser den. Eller så får jag öppna balkongdörren gå ut ur lägenheten, vanliga vägen, låsa ytterdörren och springa runt huset för att gå in genom balkongen. Vet inte om jag känner för det, men måste jag så måste jag. =)