Då är det bara 2 månader kvar till jul. Känner ingen direkt julstress, men men, den är nog i antågande. Josef och jag gick in på ica maxi i stenhagen för nån dag sedan. En massa julsaker, ljusstakar, julstjärnor, glöggmuggar osv. Förra gången jag såg massa julsaker så var det mer en känsla av "usch, jul redan", men i söndags så kändes det lite lätt mysigt att snart kunna ta fram julstjärnorna och tända adventsljusen å bara allmänt julmysa.

Det har blivit endel prat om vart man ska fira jul i år, helt okej, som det ser ut just nu så åker hela familjen till norge och hälsar på brorsan och hans familj, men så blir det en massa praktiska saker som måste lösas. Ska vi åka 1 bil, 2 bilar eller varför inte 3 bilar, kanske ingen bil alls, är flyg billigare, kanske tåg, ojoj. Men som sagt, det är 2 månader kvar. =)

Har nog fixat min första julklapp idag i alla fall. Eftersom pojkvän, familj och vänner läser denna blogg så kan jag inte avslöja vad det är och till vem. Men jag tror julklappen är perfekt...

En grej avklarad, flera kvar. Men som jag nu upprepat några gånger, det är ju faktiskt hela 2 månader kvar... Lugn som en filbunke.

Igår när jag kom hem till Josef så stod han och bakade bullar, glutenfria bullar... Vilken lycka. Jag har inte ätit bullar på 1,5 år. Blev så överraskad och jätte glad. Bullarna var riktigt goda. Fick med mig en påse hem =)

Vilken otroligt bra pojkvän jag har =) 

bloggberoende

Jag är inte så beroende av min blogg... Skönt att veta ;)

Om du vill göra testet själv så finns det här. http://www.justsayhi.com/bb/blog_addiction
Jag har ju inte riktigt lärt mig hur man gör en länk, så ni får väl kopiera den för att få det att fungera =)
Imorse var första gången denna hösten då jag var tvungen att gräva fram isskrapan. Jag har en alldeles ny isskrapa hemma i lägenheten, men den låg ju kvar hemma. Så det var bara att rota igenom bilen imorse för att hitta en halvdan gammal skrapa, men isen försvann tillslut. Ska lägga fram den nya så jag får med den imorgon bitti. Nu har hösten/vintern verkligen kommit på riktigt.

Fick en jätte fin filt av Josef igår =) så nu kommer jag sluta att frysa hemma också, så skönt.

Var in på rusta nån dag förra veckan. Helt chockad ser jag en stor snögubbe i ingången, ni vet en sån där som är innuti en plastboll som det blåser runt en massa snö i. Jag blev tvungen att ta ett kort med mobilen som bevis, för inte tror väl nån på mig om jag säger att julskyltningen börjat redan i slutet av september. Sen blir det bara värre. Går in i affären och halva affären är typ fylld av julgranskulor, rosa julgranar, girlanger osv. Helt galet.

I helgen har jag tagit upp detta fenomen lite nu och då och har till min förfäran insett att även Ikea satt fram sina julsaker. Vad är det som händer? Inte är det väl jul nu? Hade precis börjat förstå att det är höst...

Har varit och klippt mig under dagen. Konstigt det är med frisörer, de ska alltid fluffa till håret så mycket. Så nu ser jag ut som en stor fluffboll. Men jag tror jag är nöjd i alla fall. Får jag bara tvätta håret och fixa lite själv så blir det bra.