I tisdags var det julpyntupphängningsdag här på jobbet. Så nu är det riktig julstämning här. Julgranar, röda kulor, girlanger, adventsljusstakar mm. Jag satte då även på årets första julskiva. Så nu snurrar julmusiken i mina högtalare på jobbet. Jag ska väl adventsfixa hemma till helgen, tror det blir på lördag. Det blir så otrolig skillnad när man får upp lite mer mysljus i fönstrena hemma. Längtar till lördag.

Annars har skidskytte säsongen börjat. Det är ju perfekt med internet, sveriges radio har direktsändningar. Perfekt att sitta och jobba och lyssna samtidigt. Då missar jag inte så många tävlingar. Hittade även en hemsida som direktsänder webbtv. Men det är lite svårare att kombinera med jobbet. Så det blir det nog inget av... Men tacka vet jag sr.se

Då var jag tillbaka från semester. Å vilken semester jag haft. Så skönt. Har nästan inte gjort någonting. Bara latat mig och umgåtts med Josef. Jag har fått upp mina tavlor och hyllor i lägenheten, dem stod i ett hörn i vardagsrummet sen jag flyttade in. Josef tog med sig en slagborr och sen kom allt upp lätt som en plätt. Annars var vi till Åland över en dag, åt god mat, kollade på utsikten, bara tog det lugnt och köpte lite godis. Så vi har gjort lite smått och gott.

Det är verkligen ett tips att ta lite semester så här års, det mår man bra av =)

Jag har en hög med skumma grannar, eller rättare sagt, en skum granne. Igår natt hände det en andra gång. En stund efter kl 22 så börjar dem spika. De typ hänger upp tavlor mitt i natten. Hade jag vetat vem av grannarna det är så hade jag nog tassat upp i min pyjamas och knackat på och frågat vad de sysslade med. Tyvärr så vet jag inte vilken granne det är. Jag bor emellan två lägenheter, emellan två trappuppgångar och på bottenplan. Så det är någon, i min trappuppgång eller i trappuppgången brevid och så är det ju nån våning att välja på så jag ligger snällt kvar i min säng och tänker att de är en hög med nötter. De spikar och spikar i ca 35 minuter och sen är de färdigspikade och jag kan somna. Nötter.

Vill inte göra er ledsna nu, men jag ska ha semester. En hel vecka. Nu. Mina planer är att häng med Josef, som också har semester. Vi ska kanske åka på en dagskryssning till Åland, annars har vi inget planerat. Ska sova mycket och bara ha det skönt och ta det lugnt. Ååå vad skönt det ska bli =) Man behöver lite semester så här i november när det är som tråkigast väder och alldeles jätte mörkt ute.

En liten galen gåta som pappa kom på igår.
"Något du kan köpa i affären, ett annat ord för omkörda tomater"

Igår var det fars-dag. Vill bara på detta sättet säga att min pappa är bäst. Ni vet, i skolan när man jämförde allt. Min pappa var bäst, på allt! å nog är han bästa pappan fortfarande!!

Svar: Passerade tomater... hehe
Jag hade en skum dröm inatt. Jag drömde att jag satt fast inuti en pdf-fil. Hur jag än gjorde så lyckades jag inte ta mig ur filen. Tillslut lyckades jag på något sätt meddela dataavdelningen (här på jobbet) att jag satt fast. De försökte hitta en utväg till mig och jobbade på för att få ut mig ur pdf-filen. Hur det hela gick? Det vet jag inte, jag vaknade av ett sms. Tur var väl det, för skummare dröm får man nog leta efter.
Efter några dagars konferens så känner man sig lite trött och sliten. Jag tycker ändå att jag inte är helt slut, utan bara lite så där inte jätte pigg. Men tydligen så ser jag riktigt trött ut. Fick kommentaren " är du sliten och trött Louise?" i korridoren i förmiddags. Tydligen ser jag värre ut än jag känner mig. Kanske ska försöka ta ut min sista semestervecka och vila upp mig lite.